20.7.14

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - Μέχρι και τις φωτογραφίες από τα κάδρα πήρε μαζί της η Πόλα Ρούπα


Μέχρι και τις φωτογραφίες από τα κάδρα πήρε μαζί της η Πόλα Ρούπα

Αγνώριστη σε σχέση με τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην διάθεση των Αρχών είναι πλέον η Πόλα Ρούπα, η καταζητούμενη σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Ν.Μαζιώτη, όπως μετέδωσε το Mega στο κεντρικό του δελτίο το Σάββατο.
Η Ρούπα φρόντισε να εξαφανίσει ότι υπήρχε μέσα στην κατοικία του ζευγαριού και κατά την εκτίμησή της θα μπορούσε να οδηγήσει τις Αρχές στα ίχνη της, πριν εξαφανιστεί και η ίδια με το παιδί.
Οι πληροφορίες θέλουν να έχει πάρει μαζί της τουλάχιστον ένα φορητό υπολογιστή και κινητά τηλέφωνα, δεδομένου ότι δεν υπήρχε σταθερή τηλεφωνική σύνδεση στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.
Επίσης, αφαίρεσε φωτογραφίες από κάποια κάδρα και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή συνδέεται με την δική της εντυπωσιακή εμφανισιακή αλλαγή. Οι πληροφορίες από τους γείτονες θέλουν να είναι εντυπωσιακά πιο αδύνατη και να έχει πλέον ξανθά μαλλιά.
Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε και μεγάλο υλικό από εφημερίδες, ήδη από την περίοδο που είχαν «εξαφανιστεί» μέσα από τα χέρια της αστυνομίας μαζί με το Ν.Μαζιώτη. Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν ρούχα που φαίνεται να είναι αυτά που φορούσε ο τρομοκράτης σε διάφορα «χτυπήματα».
Από τις πληροφορίες που έδωσαν οι άνθρωποι της γειτονιάς, γύρω από το διαμέρισμα της Υψηλάντου στην Πεύκη, προκύπτει ότι και οι δύο στις λίγες συνομιλίες που είχαν με τρίτους έλεγαν ότι είναι άνεργοι και η Ρούπα έχει κάποια εισοδήματα ως μεταφράστρια.
Μάλιστα, αν και η περούκα που φορούσε πάντα ο Μαζιώτης ήταν εμφανής, οι περίοικοι είχαν υποθέσει ότι τη χρησιμοποιεί γιατί ο ίδιος αντιμετωπίζει κάποια ασθένεια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου