23.7.14

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο γιατρός του Ευαγγελισμού-«Δεν ζήτησα εγώ φακελάκι, εκείνοι μου έδωσαν…»

Αρνείται κατηγορηματικά ότι ζήτησε φακελάκι από τους συγγενείς του ασθενή ο διευθυντής κλινικής του Ευαγγελισμού και υποστηρίζει ότι μόνοι τους του έδωσαν τα χρήματα. 
Σύμφωνα με το ΜΕΓΚΑ, ο γιατρός που κατηγορείται ότι ζητούσε επίμονα 1.500 ευρώ για να χειρουργήσει ασθενή ο οποίος τελικά πέθανε, είπε ότι η αδερφή του συνταξιούχου πήγε μόνη της στο γραφείο του και του έδωσε τα χρήματα.
 «Αφού την ενημέρωσα για την πορεία του αδερφού της, τον τρόπο αντιμετώπισης και τις πιθανότητες αποτυχίας, εν συνεχεία εκείνη έβγαλε από την τσάντα της ένα πακετάκι από χαρτονομίσματα των 50 ευρώ τυλιγμένα με λάστιχο και τα άφησε πάνω στο γραφείο μου», αναφέρει στην απολογία του ο γιατρός.
 Εξήγηση έχει και για το πώς βρέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα στην τσέπη του αφού, όπως ισχυρίζεται, την ώρα που του τα άφησαν στο γραφείο χτύπησε η πόρτα και κάποιος ζήτησε ένα συνάδελφο του.
«Αμέσως πήρα τα χρήματα και τα έβαλα στην τσέπη, γιατί δεν ήθελα για ευνόητους λόγους να είναι σε κοινή θέα, με σκοπό να τα επιστρέψω. 
Αλλά δεν πρόλαβα γιατί μπήκε η αστυνομία και τα βρήκε στην τσέπη μου», ισχυρίζεται ο χειρουργός.
 Η αδερφή του 66χρονου, Ευαγγελία Παπαδοπούλου, είπε στο ΜΕΓΚΑ οργισμένη ότι μόλις ο γιατρός πήρε τα χρήματα που ζητούσε επίμονα, κατευθείαν έκλεισε και ημερομηνία για την επέμβαση. Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση έχει παρέμβει εισαγγελέας προκειμένου να ερευνήσει αν η επιμονή για φακελάκι και η καθυστέρηση στην επέμβαση επιβάρυναν την υγεία του καρδιοπαθή ασθενούς ο οποίος τελικά δεν άντεξε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου