Σοβαρά τραυματισμένοι από σφαίρες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων, δύο άνδρες, όταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, βγήκαν τα όπλα στο Λιμάνι Σφακίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραυματίες είναι μέλη δύο οικογενειών της περιοχής, οι οποίες δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην μεταφορά με καραβάκια, τουριστών και επισκεπτών στο Λουτρό και άλλα τουριστικά μέρη των Σφακίων.
Μια παρεξήγηση
Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να προκύπτει ότι μια παρεξήγηση που υπήρξε χθες μεταξύ των δύο πλευρών κατά την μεταφορά κόσμου με τα πλοιάριά τους, είχε δραματική συνέχεια σήμερα σε ταβέρνα στο Λιμάνι Σφακίων.
Δύο αδέρφια από τη μία οικογένεια συναντήθηκαν με μέλος της άλλης, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τα όπλα δεν άργησαν να ...μιλήσουν. Από τους πυροβολισμούς που έπεσαν και προκάλεσαν πανικό και τρόμο, τραυματίστηκαν σοβαρά ο ένας από τους δύο αδερφούς και το μέλος της άλλης οικογένειας. Επίσης ελαφρά φέρεται να έχει τραυματιστεί ο δεύτερος αδερφός ο οποίος μετά το επεισόδιο εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.
Αμφότεροι οι σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων.
Διασωληνωμένοι
Αμφότεροι οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων, με διαφορετικά ασθενοφόρα. Και οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.
Ο ένας, έχει δεχτεί σφαίρα στον θώρακα και τον πνεύμονα, ενώ ο δεύτερος που πυροβολήθηκε 4 φορές στα πόδια είναι εξίσου σοβαρά, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκε κεντρική αρτηρία, με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολύ αίμα. Η κατάσταση και των δύο χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Σε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία στα Χανιά. Ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται από το απόγευμα στη Χώρα Σφακίων, αλλά και στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες.