28.7.14

Χρυσή Αυγή - Νέο κήρυγμα μίσους : Έκαναν ...Μελιγαλά τις Θερμοπύλες

Πρωταγωνιστές Η. Παναγιώταρος και Ου. Μιχαλολιάκου !
Νέο κήρυγμα μίσους με επίθεση κατά πολιτικών έκαναν από τις Θερμοπύλες στελέχη της Χρυσής αυγής κατά την διάρκεια της επετείου της μάχης των Θερμοπυλών.

Το σκηνικό γνωστό. Με αναμένες δάδες στα χέρια και σε σχηματισμό, μέλη της Χρυσης Αυγής στέκονταιμπροστά στο μνημείο του Λεωνίδα για να τιμήσουν την επέτειο της μάχης των Θερμοπυλών.

Για μια ακόμη φορά έγινε επίθεση από τα στελέχη της Χρυσης Αυγή  κατά της δημοκρατίας με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Ένα κήρυγμα μίσους από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο και την Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του προφυλακισμένου αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου.   

Όπως φαίνεται,  τίποτα δεν άλλαξε από τότε που ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος στρεφόταν κατά πολιτικών και θεσμών από το ίδιο βήμα και μέσα στο ίδιο εχθρικό κλίμα.

Η κόρη του γ.γ. της Χρυσής Αυγής μετέφερε μήνυμα του αρχηγού του κόμματος δείχνοντας ότι ακολουθείται η ίδια αμετανόητη τακτική, ενώ  ο  Ηλίας Παναγιώταρος δεν δίστασε ακόμη και να στραφεί  κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου