25.7.14

ΦΩΤΟ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρετανίδα ζούσε με sex toy μέσα στον κόλπο της για δέκα χρόνια!

Αν το παιχνίδι έμενε μερικά ακόμη χρόνια μέσα της θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Βρετανίας όταν ανακάλυψαν στον κόλπο μιας 38χρονης γυναίκας ένα sex toy, το οποίο είχε παραμείνει μέσα στο σώμα της για δέκα ολόκληρα χρόνια!
Το ερωτικό βοήθημα, μήκους 12 εκατοστών «αποκαλύφθηκε» από τις ακτινογραφίες στις οποίες υπέβαλαν οι γιατροί τη γυναίκα, όταν εκείνη έσπευσε στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι αισθανόταν κουρασμένη, ότι υπέφερε από υπνηλία, από συχνές ουρολοιμώξεις και πως έχανε συνεχώς βάρος.
Η 38χρονη, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, έπασχε από κυστεοκολπικό συρίγγιο, μια πάθηση του ουροποιητικού συστήματος, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς αν το παιχνίδι έμενε μερικά ακόμη χρόνια μέσα της, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για εκείνη, οδηγώντας την στο θάνατο.
Όσον αφορά στο πώς βρέθηκε στον κόλπο της το ερωτικό παιχνίδι αλλά κυρίως στο γιατί δεν θυμόταν την ύπαρξή του, η ίδια αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί πιθανότατα μέσα της έπειτα από μια... ξέφρενη νύχτα με άφθονο αλκοόλ που είχε με έναν συνεργάτη της, πριν από δέκα χρόνια.
Οι γιατροί αφαίρεσαν το sex toy από τη γυναίκα, ενώ η ίδια έχει σήμερα αναρρώσει πλήρως, ωστόσο, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αιτία για την ταλαιπωρία που είχε με την υγεία της όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένα ερωτικό παιχνίδι.
Η ιστορία της 38χρονη έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευμα στο ιατρικού περιεχομένου περιοδικό «Journal of Sexual Medicine».
 
defencenet.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου