2.8.14

ΑΠΟΨΕ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ ΣΤΗ ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Γράφει:


Όταν ζεις σε ένα τόπο οι καλοκαιρινές μουσικές συνευρέσεις μπορεί να θεωρούνται αυτονόητες διαδικασίες, η ακόμη και για κάποιους συνηθισμένες.
Για αυτούς όμως που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι προσμονή, επιθυμία και ευκαιρία να βρεθούν με αγαπημένα πρόσωπα, με συντοπίτες και φίλους που προκαλεί ταξίδι στο χρόνο.
Γεμίζει το νου με εικόνες από το παρελθόν, και δίνει την ευκαιρία να αποθηκεύσεις στα εσώψυχα σου εικόνες του σήμερα μέσα από στιγμές απλές και ευχάριστες.
Μια ομάδα παιδιών πάνω-κάτω της γενιάς μου εδώ και χρόνια όπως στα περισσότερα χωριά της Μεσσηνίας, με αγάπη και μεράκι για τον τόπο τους ,συνεργάζονται και οργανώνουν βραδιές συνεύρεσης και γλεντιού.
Στις 2 Αυγούστου ημέρα Σάββατο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγάνας Μεσσηνίας, οργανώνει και προετοιμάζει μια υπέροχη λαϊκή βραδιά .
Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Στέλιος Διονυσίου, η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Ηλίας Μακρής, θα προσφέρουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι μέσα από ένα πλούσιο και διαχρονικό ρεπερτόριο.
Η καλοκαιρινή βραδιά θα είναι ξεχωριστή και όμορφη και θα περάσουμε καλά, αυτό μου το υποσχέθηκε προσωπικά ο φίλος μου ο Χρήστος.
Και σε τέτοιες βραδιές όλοι οι καλοί όχι μόνο χωράνε, αλλά συμμετέχουν σε ένα αληθινό γλέντι μέχρι πρωίας. 
Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε καλά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου