25.8.14

Απολογούνται οι δράστες του διπλού φονικού στη Μάνη - Αλ.Κούγιας : Οι δράστες είχαν συγγένεια με πολιτικό φορέα

Το κατώφλι του ανακριτή Καλαμάτας θα περάσουν σήμερα οι δύο 19χρονοι από τον Κάμπο Αβίας, οι οποίοι  συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τη διπλή δολοφονία των δύο αντρών στη Δυτική Μάνη. 
Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν την Πέμπτη στον ανακριτή, αλλά ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για σήμερα. 
Ο Εισαγγελέας Καλαμάτας τους απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και τους παρέπεμψε στον ανακριτή.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν οικονομικές διαφορές για προμήθεια αναβολικών που δεν έδωσε ποτέ το 26χρονο θύμα. Όμως, ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας ο οποίος υπερασπίζεται τον έναν εκ των δραστών τόνισε ότι το κίνητρο είχε σχέση με το λαθρεμπόριο αναβολικών ουσιών. Επίσης, τόνισε ότι η αστυνομία ενδεχομένως να γνώριζε και να κάλυπτε το λαθρεμπόριο αναβολικών ουσιών λόγω σχέσης με πολιτικό χώρο. 
Το χρονικό 
Όπως έγινε γνωστό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, ο 25χρονος και ο 26χρονος, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα πήγαν στην Μικρά Μαντίνεια, όπου συναντήθηκαν με τους δύο 18χρονους δράστες, προκειμένου να συζητήσουν και να διευθετήσουν οικονομική διαφορά που είχε ο ένας από τους 18χρονους με το 26χρονο θύμα. Οι δράστες είχαν πάει στο σημείο με αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πατέρα ενός εκ των δύο.
Στη συνέχεια, ο 18χρονος που είχε την οικονομική διαφορά, με το πρόσχημα να επιδείξει στα θύματα αυτοκίνητο που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν, τους έπεισε και κατευθύνθηκαν προς την επαρχιακή οδό Αλτομιρών - Πηγαδίων του Δήμου Δυτικής Μάνης.
Μετά από διαδρομή 18 χιλιομέτρων περίπου και αφού έφτασαν σε ερημικό σημείο που υποτίθεται ότι βρισκόταν το αυτοκίνητο, κατέβηκαν από τα οχήματά τους, ενώ ο δεύτερος 18χρονος τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει θανάσιμα.
Ακολούθως, οι δύο δράστες, μετέφεραν με το αγροτικό τα πτώματα των δύο φίλων στο σημείο όπου και εντοπίστηκαν, ενώ την μηχανή τους την μετέφεραν σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στην Καλαμάτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου