13.8.14

Βρήκαν διαμέρισμα - κρησφύγετο συνεργών του Μαζιώτη στα Πατήσια


Βρήκαν διαμέρισμα - κρησφύγετο συνεργών του Μαζιώτη στα Πατήσια (upd)

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε εντοπιστεί από την Αντιτρομοκρατική το κρησφύγετο συνεργών του Ν. Μαζιώτη που εντοπίστηκε στα Πατήσια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τουλάχιστον 15 ημέρες είχε μπει η Αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα είχε τεθεί υπό παρακολούθηση προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιου είδους κινητικότητα συνεργών του συλληφθέντα.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι ειδικοί ερεύνησαν το διαμέρισμα για βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα και ποιά άτομα το χρησιμοποιούσαν, ώστε να φτάσουν στην πλήρη εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».
Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι το σπίτι ήταν «βοηθητικό» και το χρησιμοποιούσαν τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης για να κρύβονται σε χρονικές περιόδους που ένοιωθαν ότι οι Αρχές έφταναν στα ίχνη τους.Πιθανολογούν δε ότι χρησιμοποιήθηκε πριν από την επίθεση με το παγιδευμένο αυτοκίνητο στην οδό Αμερικής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί πριν από ένα χρόνο, ενώ οι ενοικιαστές είχαν φύγει από το σπίτι πριν από έξι μήνες, αφήνοντας μάλιστα τα ενοίκια απλήρωτα...
Όσον αφορά στο ερώτημα γιατί έγινε τώρα η έρευνα, ενώ είχε εντοπιστεί πολύ νωρίτερα, εκτιμάται ότι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ είχαν την ελπίδα ότι μετά τη σύλληψη Μαζιώτη στο Μοναστηράκι και τη διαφυγή της συντρόφου του, Πόλας Ρούπα, από το διαμέρισμα του Αμαρουσίου, ίσως κάποιο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» ή η ίδια η Ρούπα να κατέφευγαν εκεί και έτσι να τους συλλάβουν.
Αφού οι μέρες περνούσαν και κανείς δεν έκανε την εμφάνισή τους αποφάσισαν να κάνουν την έρευνα και να συλλέξουν βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα.
Παράλληλα με τις έρευνες στο διαμέρισμα των Πατησίων συνεχίζονται και αυτές για τον εντοπισμό της συντρόφου του συλληφθέντος τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου