21.8.14

ΣΟΚ - Κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία και αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των χωριών της Νεάπολης, του δήμου Αγρινίου, από την αυτοκτονία ενός 47χρονου, ο οποίος κρεμάστηκε το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σπίτι του.

Η υπόθεση παίρνει τραγική διάσταση, καθώς επρόκειτο για τον 47χρονο φερόμενο ως δράστη του επεισοδίου της περασμένης Κυριακής, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη, κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας και χθες, Τετάρτη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε και σημείωμα του 47χρονου, στο οποίο αναφέρεται στους λόγους της πράξης του. Η σορός του εντοπίστηκε από οικείους του που ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης και πλέον μεταφέρεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Οι κατηγορίες εις βάρος του

Ο αυτόχειρας κατηγορούνταν πως το βράδυ της περασμένης Κυριακής πυροβόλησε μία 44χρονη με την οποία είχε διαφορές, αλλά και έναν οδηγό ταξί, σε μία υπόθεση που "πάγωσε" την τοπική κοινωνία.

Πιθανότατα το παραπάνω περιστατικό συνδέεται με την αυτοκτονία του 47χρονου, με την αστυνομία να διενεργεί την έρευνα για την τραγική εξέλιξη που συγκλονίζει.

 agrinionews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου