27.8.14

Μίνι καύσωνας το επόμενο διήμερο


Μίνι καύσωνας το επόμενο διήμερο

Άνοδος της θερμοκρασίας κατά 2 με 3 βαθμούς κελσίου, ήλιος σε ολόκληρη τη χώρα και βαθμιαία εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, θα έχουμε σήμερα Τετάρτη.
Στη Θράκη και τη Μακεδονία αίθριος καιρός. Το πρωί στη δυτική Μακεδονία σχετική ψύχρα. Η θερμοκρασία νωρίς το απόγευμα μέχρι τους 32 με 34 βαθμούς κελσίου.
Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά καλοκαιρία. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 33 με 35 βαθμούς. Στο Ιόνιο, οι βορειοδυτικοί άνεμοι μόνο για λίγο και τοπικά θα φτάσουν τα 5 μποφόρ.
Στην Πελοπόννησο ηλιοφάνεια. Τα θερμόμετρα στα ανατολικά και νότια θα αγγίξουν τους 35 με 36 βαθμούς.
Στην Κρήτη αίθριος καιρός και βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι που μόνο στα ανατολικότερα θα πνέουν τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία έως τους 32 με 34 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα ήλιος, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 μποφόρ και τα θερμόμετρα μέχρι τους 34 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός με τους βόρειους ανέμους να φτάνουν τοπικά στις Κυκλάδες τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έως τους 34 με 35 βαθμούς και στις Κυκλάδες 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Σποράδες αίθριος καιρός και ασθενείς άνεμοι.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ο ουρανός χωρίς σύννεφα, και η θερμοκρασία σε άνοδο μέχρι τους 36 βαθμούς.
Στην Αττική ήλιος. Οι αρχικά μέτριοι βόρειοι άνεμοι, βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Άνοδος της θερμοκρασίας που θα φτάσει κατά τόπους τους 35 με 36 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη ήλιος και η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου