6.8.14

Επιχείρηση "Σκούπα " της ΕΛ.ΑΣ στην Λακωνία

Συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα, προσήχθησαν σαράντα τέσσερα (44) και έ γινε έλεγχος σε εκατόν πενήντα εννέα (159)
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν δεκατέσσερα (114) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά δεκαέξι (16) παραβάσεις
Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση κλοπής σε οικία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (6.8.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν πενήντα εννέα (159) άτομα, εκ των οποίων εξήντα οκτώ (68) ήταν ημεδαποί και ενενήντα ένα (91) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν δεκατέσσερα (114) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα τέσσερα (44) άτομα, από τα οποία δώδεκα (12) ήταν ημεδαποί και τριάντα δύο (32) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα.
Πιο αναλυτικά:
  • Δύο (2) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
  • Τρεις (3) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Εξιχνιάστηκε, μία (1) περίπτωση κλοπής, σε οικία στον Άγιο Δημήτριο Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, ενώ για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων σε βάρος μιας (1) ημεδαπής, για κλοπή.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά δεκατρείς (13) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο (2) παραβάσεις για υπαίθριο εμπόριο και μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου