25.8.14

O ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΑΛΗΝΟΣ.

Γράφει: Ο Αντώνης .Α. Αντωνόπουλος
               Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ
               Real fm-pamesports.gr

Είναι απίστευτα και όμως…ελληνικά ,αυτά που συμβαίνουν στη Μυτιλήνη μεταξύ του Δημάρχου της πόλης Σπύρου Γαληνού και την ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλλονής. 
Εξοργιστικά θα έλεγα, που αναδεικνύουν τις ριζωμένες  αρνητικές  νοοτροπίες των πολιτικάντηδων που ερμηνεύουν και κάνουν πράξη την εξουσία τους κατά το δοκούν. 
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ξεσπιτώνει την Καλλονή!!! 
Μιλούσα με συνάδελφο στη πρωτεύουσα της πανέμορφης Λέσβου και δεν πίστευα αυτά που μου έλεγε. 
Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο περά από συλλογικές προτιμήσεις θαύμασαν και εντυπωσιαστήκαν από την περυσινή υπερπροσπάθεια της Καλλονής τόσο σε αγωνιστικό αλλά και διοικητικό επίπεδο. Μια νεοφώτιστη ομάδα στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, που όχι μόνο κατάφερε να παραμείνει αλλά έφερε και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Υπερμαραθώνιος ήταν για τον σύλλογο που διαφημίζει την Λέσβο, η περυσινή χρονιά, με απίστευτη ταλαιπωρία και αυξημένες δαπάνες, τη στιγμή που αναγκάστηκε να δώσει 34 αγώνες στην ουσία εκτός έδρας!!! 
Περίπτωση για το βιβλίο Γκίνες. Και ενώ γίνεται ολόκληρη ιστορία για να εκσυγχρονιστεί το δημοτικό στάδιο  της Μυτιλήνης σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές της «Σούπερ-λίγκα».Και ενώ γίνεται πραγματικός αγώνας δρόμου για να προλάβει η Καλλονή να έχει το γήπεδο ως έδρα στο νησί, δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιρόφιλους να βλέπουν την ομάδα τους. Και ενώ δίνει στις 13 Αυγούστου φιλικό αγώνα στη Μυτιλήνη η Καλλονή με την Ιταλική Ουντινέζε. 
Και ενώ παίρνει η ΠΑΕ Καλλονή το παραχωρητήριο από τον Δήμο της πόλης για την χρήση του γηπέδου, ως του…θαύματος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σπύρος Γαληνός δίνει παραχωρητήριο χρήσης του γηπέδου και στην ομάδα του Αιολικού την στιγμή που γνώριζε ότι η «Σούπερ-λίγκα»δεν επιτρέπει κοινή έδρα σε δυο ομάδες όταν η μια αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία!!! 
Γιατί όμως ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μυτιλήνης είναι πολέμιος της Καλλονής;
 Η βεντέτα ξεκίνησε προεκλογικά, και ο Γαληνός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ σκεπτόμενος και ενεργών ως μικροπολιτικός, έφερνε εμπόδια και αντιρρήσεις σε διάφερα ζητήματα επειδή ο γενικός διευθυντής στη ΠΑΕ Καλλονή ,πρώην ποδοσφαιριστής της Σκόντα Ξάνθη Προκόπης Καρτάλης ήταν υποψήφιος με τον αντίπαλο συνδυασμό του κ .Ξύδα!!! Πολιτική εκδίκηση και επίδειξη δύναμης από τον …άρχοντα της πόλης. Αυτός είναι ο ένας λόγος. Υπάρχει σύμφωνα με το ρεπορτάζ και δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και δεύτερος λόγος που εκθέτει ακόμη περισσότερο τον Δήμαρχο Γαληνό. 
Ο Πολιτικάντης Δήμαρχος υποστηρίζει  οικοπεδική έκταση στενού συγγενικού του προσώπου σε περιοχή της Μυτιλήνης που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καλλονή Νίκος Μιχαλάκης επιδιώκει να δημιουργήσει το ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας. Ο νυν Δήμαρχος σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ ζήτησε υπέρογκο χρηματικό ποσό από τον ιδιοκτήτη της Καλλονής για την πώληση της έκτασης, ο οποίος αρνήθηκε. 
Και ο Δήμαρχος που πήρε τώρα την εξουσία στα χέρια του εκδικείται την ομάδα , την άρνηση του αφεντικού της, αλλά και τους οπαδούς της αρκετοί εκ των οποίων είναι και ψηφοφόροι του!!! Φοβερά και απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα της κρίσης και της ανέχειας που δείχνει να είναι αμετανόητη και απρόθυμη να συμμορφωθεί.
 Έτσι ο υστερόβουλος και μικροπολιτικός Δήμαρχος Γαληνός είναι ήδη αντιμέτωπος με την ΠΑΕ αλλά και τον ποδοσφαιρόκοσμο του νησιού που στην πλειοψηφία του υποστηρίζει την ομάδα του νησιού που παίζει στην μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας. 
Με το…καλημέρα δείχνει προκλητικά ότι έκανε αγώνα για να εκλεγεί όχι για να υπηρετήσει τους πολίτες της Μυτιλήνης όπως έχει υποχρέωση, αλλά τα συμφέροντα του!!!   
Και όπως μαθαίνω η κατάσταση θα οδηγηθεί στα άκρα. Κρίμα για την Καλλονή ,κυρίως για την ομάδα που θα αναγκαστεί να γίνει και πάλι περιοδεύον «Θίασος»,και δεν της αξίζει τέτοια αντιμετώπιση και ταλαιπωρία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου