6.8.14

Ντελιβεράδες, oι γυναίκες θα σας "φάνε" τη δουλειά...

Εδώ στην Ελλάδα ίσως να μην πρέπει να ανησυχείτε ακόμα, αλλά στην Κινά το πήραν χαμπάρι ότι ένα delivery girl φέρνει περισσότερες παραγγελίες... ιδιαίτερα όταν οι άντρες βλέπουν μπάλα.
Συγκεκριμένα ενα εστιατόριο στην επαρχία Sichuan της Κίνας προσέλαβε 10 γυναίκες με μεγάλο στήθος για να εξυπηρετεί τις παραγγελίες delivery που δέχεται από αντροπαρέες που βλέπουν τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Υστερα από αυτήν την κίνηση οι παραγγελίες πολλαπλασιάστηκαν...

Πάντως αυτό που... μετρούσε για να πάρει μια κοπέλα τη δουλειά δεν ήταν η προϋπηρεσία αλλά το πόσο μεγάλο στήθος είχε! Περίπου 100 γυναίκες διεκδίκησαν τη θέση και όλες μετρήθηκαν με τη μεζούρα. Οι 10 που προσελήφθησαν έχουν μέγεθος στήθους C-cup (προεξέχει περίπου 9 πόντους) ή και μεγαλύτερο. Η πιο μικρή είναι 19 χρονών και η μεγαλύτερη 35.
Οπως λέει ο υπεύθυνος του εστιατορίου, κάθε φορά που μία γυναίκα πηγαίνει την παραγγελία, συνοδεύεται από έναν άντρα υπάλληλο, για την ασφάλειά της.
Ο ίδιος μιλώντας γενικά για αυτήν την ιδέα με τα delivery girls είπε:
«Το Μουντιάλ είναι αντρική υπόθεση. Είδαμε ότι είχαμε πόλλες παραγγελίες από αντροπαρέες που μαζευόντουσαν σε σπίτια για να δουν τα ματς στην τηλεόραση και θεωρήσαμε ότι θα ήταν ωραίο να δώσουμε μία πικάντικη γεύση στα βράδια τους, αν ανοίγοντας την πόρτα για να πάρουν το φαγητό τους, τους το έδινε μία καλά προικισμένη γυναίκα.
Αυτό μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα και από την αρχή του Μουντιάλ οι παραγγελίες έφτασαν πάνω από τις διπλάσιες. 
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να σκεφτούμε πως θα συνεχίσουν οι πωλήσεις μας να ανεβαίνουν μετά το Μουντιάλ»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου