15.9.14

Νεκρός 20χρονος ποδοσφαιριστής σε τροχαίο

Δεν έχει τέλος ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων της ασφάλτου, με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας Ανδρέα Νίκα να χάνει τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής...
Μαύρη Κυριακή για το ελληνικό ποδόσφαιρο η χθεσινή, αφού πέρα από τα τραγικά επεισόδια στην Αλικαρνασσό και τον τραυματισμό του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, ένας 20χρονος παίκτης της Κ20 της Κέρκυρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. 
Ο νεαρός μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του πήγαιναν στο νοσοκομείο για να δουν τον Θωμά Ντέντε, επίσης παίκτη της ομάδας, που νοσηλεύεται εκεί λόγω τραυματισμού, και στην Εθνική Οδό Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας το όχημα που επέβαινα εξετράπη της πορείας του.
Η πρόσκρουση σε κολώνα ήταν θανατηφόρα για τον Ανδρέα Νίκα που ήταν συνοδηγός, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, έχοντας όμως διαφύγει τον κίνδυνο.
Η Αστυνομία της Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Την Κυριακή (14.09.2014) το βράδυ, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Σωτηριώτισσας), επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του καθώς και τον τραυματισμό των τριών επιβαινόντων στα αυτοκίνητο (θανάσιμος ενός 19χρονου, σοβαρός ενός 20χρονου ημεδαπού και ελαφρύς ενός ακόμη 19χρονου)».
Ενώ αυτή της Πυροσβεστικής υποστηρίζει: «Στις 14/9/14, και ώρα 23.00 η Υπηρεσία μας επενέβη με τρία οχήματα και
Δέκα υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων ηλικίας 19 έως 20 ετών, συνεπεία πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος Ι.Χ. επιβατηγού οχήματος στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας.
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε 15 λεπτά, απεγκλωβίστηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων επιβαινόντων, οι οποίο ικαι διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρα».
 
onsports.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου