12.9.14

Απίστευτο! Αναζητούσαν 27χρονο που έπεσε από την γέφυρα Χαλκίδας και αυτός ήταν σπίτι του και κοιμόταν


Απίστευτο! Αναζητούσαν 27χρονο που έπεσε από την γέφυρα Χαλκίδας και αυτός ήταν σπίτι του και κοιμόταν

Τα σωστικά συνεργεία που αναζητούσαν τον 26χρονο από αργά χθες το βράδυ, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους - Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία της σπιτονοικοκυράς του Πακιστανού....
Ο 26χρονος Πακιστανός έφυγε χθες στις 21.30 το βράδυ από το σπίτι του, που βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη και πήγε πεζός στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας, Μόλις έφτασε, τηλεφώνησε στην σπιτονοικοκυρά του και της είπε πως δεν είναι καλά και θέλει να αυτοκτονήσει.
Η 45χρονη έσπευσε άμεσα με το αυτοκίνητο στην υψηλή γέφυρα και όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, τον είδε να βουτάει στο κενό. Στην συνέχεια κάλεσε την άμεση δράση και πήγε στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας να καταγγείλει το περιστατικό, ενώ λίγο άργότερα ειδοποιήθηκαν και οι συγγενείς του 26χρονου Πακιστανού, οι οποίοι κατέφθασαν με την σειρά τους, έξω από το Λιμεναρχείο.
Στη θαλάσσια περιοχή, πραγματοποιήθηκαν χθες εκτεταμένες έρευνες απο πλωτό του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη με αρνητικά αποτελέσματα.
Ο νεαρός άνδρας κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει σώος σε μια νησίδα στη θαλάσσια περιοχή, όπου υπάρχουν οι εγκατάστασεις του βιολογικού καθαρισμού της πόλης. Συνεργείο της εταιρείας του βιολογικού καθαρισμού, εντόπισε τον 26χρονο στη νησίδα και τον μετέφερε με λάντζα στην ξηρά.
Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, όχι μόνο σώθηκε αλλά επέστρεψε στο σπίτι του και το στρωσε στον ύπνο, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονταν. O νεαρός Πακιστανός εντοπίστηκε στο σπίτι του να κοιμάται, από τον αδερφό του, ο οποίος ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και υπήρξε λήξη συναγερμού.
Ο 26χρονος έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα.
Άγνωστο παραμένει, τι ακριβώς έχει συμβεί και δεν έχει εξακριβωθεί αν πράγματι έπεσε από την υψηλή γέφυρα, καθώς όπως τονίζουν αξιωματικοί, είναι περίεργο πως κατάφερε να παραμείνει ζωντανός μετά από μία τέτοια πτώση.

eviazoom.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου