9.9.14

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - Απίστευτη φυτεία χασίς μέσα σε σπίτι !! Είχε 380 φυτά έως και στο ψυγείο!

Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εντόπισαν προχθές το βράδυ, αστυνομικοί του Τ.Α. Νίκαιας, σε οικία στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

Συνελήφθη ένας 48χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια φυτών υδροπονικής κάνναβης, καθώς και για εγκατάσταση εντός της οικίας του εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα αστυνομικών του Τ.Α. Νίκαιας, εντοπίσθηκε στο Νέο Φάληρο ο 48χρονος και η οικία του, εντός της οποίας βρέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης καθώς και εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας.

Ειδικότερα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός της οικίας του είχε εγκαταστήσει εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, χρησιμοποιώντας την υδροπονική μέθοδο.

Το εργαστήριο ήταν πλήρως εξοπλισμένο και με τεχνητό φωτισμό για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την ωρίμανση των φυτών.



Κατασχέθηκαν:

Τριακόσια ογδόντα ένα (381) φυτά κάνναβης διαφόρων μεγεθών.

Εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, αποτελούμενος από επτά (7) συσκευές φωτισμού, πέντε (5) λαμπτήρες πυράκτωσης, πέντε (5) μετασχηματιστές, τρεις (3) ανεμιστήρες, δύο (2) σωλήνες αεραγωγού, μία (1) αυτοσχέδια συσκευή ανακύκλωσης νερού και έξι (6) σωλήνες νερού με δεκαέξι (16) ψεκαστήρες.

Εννέα (9) φιαλίδια με ουσίες για την ανάπτυξη δενδρυλλίων κάνναβης.

Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά.

Μία (1) συσκευή για την αεροστεγή σφράγιση νάιλον συσκευασιών.



Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου