17.9.14

ΣΟΚ - Νεκρός 43χρονος μετά από καβγά σκύλων στο Βόλο

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στον οικισμό Μαμιδάκη στο Βόλο, από το θάνατο του 43χρονου. Ολα ξεκίνησαν χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο σκύλος του 43χρονου μπλέχτηκε σε καβγά με αδέσποτα.

Στην περιοχή βρέθηκαν δύο Λιμενικοί του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών -όπου ήταν για έλεγχο- οι οποίοι προσπάθησαν να χωρίσουν τα σκυλιά που μάλωναν μεταξύ τους.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, προσπάθησε να το ηρεμήσει καθώς μέτα τα αδέσποτα είχε αρχίσει να κινείται απειλητικά προς τους Λιμενικούς. Οι δύο άνδρες έριξαν προειδοποιητικές βολές στον αέρα για να τρέψουν σε φυγή το αγριεμένο ζώο. Εκείνο δεν έκανε πίσω και τότε εκείνοι το πυροβόλησαν στο πόδι.

Σύμφωνα με τους κατοίκους οι λιμενικοί, επέστρεψαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη του σκύλου για να δουν σε τι κατάσταση είναι το σκυλί αλλά και να πάρουν τα στοιχεία του.

Ο 43χρονος τότε λιποθύμησε μπροστά στα μάτια τους. Κλήθηκε ασθενοφόρο και λίγο μετά τις 02:00 τα μεσάνυχτα οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι ο άτυχος άνδρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας και διέταξε προανάκριση για το περισταικό. 

magnesianews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου