Η περιπέτεια της γυναίκας, που αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα, ξεκίνησε όταν προ ημερών πήγε σε ορθοπεδικόπαραπονούμενη για έντονους πόνους στα πόδια της...
Μία ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση τις τελευταίες ημέρες στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, μετά από λήψη μεγάλης δόσης χαπιών συγκριτικά με την ποσότητα που συνταγογράφησε ο γιατρός της. Σε αντίθεση με τις ιατρικές οδηγίες, ο φαρμακοποιός της έδωσε άλλες λανθασμένες για την πόση των χαπιών. Το αποτέλεσμα μετά τις δύο κιόλας λήψεις του ισχυρού φαρμάκου ήταν να πέσει σε κώμα!

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση για την υγεία της έγινε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη να επαναφέρουν σταδιακά τις ζωτικές λειτουργίες της σε βαθμό που να ξεπεράσει τον σοβαρό κίνδυνο που διέτρεξε η ζωή της. 

Η γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα, μετέβη προ ημερών σε ορθοπεδικό, παραπονούμενη για έντονους πόνους στα πόδια της. Ο γιατρός μετά την εξέταση συνταγογράφησε το φάρμακο που έπρεπε να πάρει, ώστε να ηρεμήσει.

Σύμφωνα με τη συνταγογράφηση θα έπρεπε να λαμβάνει δύο χάπια την εβδομάδα. Όμως από αμέλεια, ο φαρμακοποιός της έγραψε ότι πρέπει να παίρνει δύο χάπια το πρωί και δύο το βράδυ! 
Οι δύο λήψεις των διπλών χαπιών σε ένα 24ωρο προκάλεσαν τις σοβαρές επιπτώσεις. 
Η γυναίκα κατέρρευσε και σε κωματώδη κατάσταση εισήχθη για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου, με την οικογένειά της να παρακολουθεί μέρα με την ημέρα τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο οργανισμός της για να ανακάμψει.

  Εφημερίδα Ταχυδρόμος