14.9.14

Απίστευτο σούσουρο: Ο «Δήμαρχος» τα ‘φτιαξε με την υποψήφιά του!

Αναμένεται διαζύγιο - σοκ! 
Ερωτεύθηκε τρελά! 
Έγινε «χαμός» με την σύζυγό του
Απίστευτο σούσουρο στην περιοχή: Υποψήφιος Δήμαρχος στην Αχαΐα «κλέφτηκε» με υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο του, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού την οικογένειά του!
Πρόκειται για γνωστό πρόσωπο του νομού που χαίρει απόλυτης εκτίμησης στην ευρύτερη κοινωνία, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την πολιτική του πορεία, το οποίο έθεσε υποψηφιότητα στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Μάλιστα, ο Συνδυασμός του πέτυχε να συγκεντρώσει διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό ψήφων και να εισέλθει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, εκπροσωπώντας έτσι τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν. 
Ο συγκεκριμένος επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, έκανε πρόσφατα και τις πρώτες μετά τις εκλογές, δημόσιες πολιτικές του εμφανίσεις, αρχικά στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής, όσο και στην εναρκτήρια Συνεδρίαση του Σώματος, για την ανάδειξη του Προεδρείου.Όμως, όσοι τον είδαν σε αυτές τις δύο εμφανίσεις του, πιθανώς θα διέκριναν στο πρόσωπό του έναν προβληματισμένο άνθρωπο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν και το «βαρομετρικό» που προκάλεσε τις «καταιγίδες»... 
Πάντως οι πληροφορίες που πλέον κάνουν το γύρο της περιοχής, κάνουν λόγο για έναν άκρως επεισοδιακό χωρισμό, που εκτός από τη σύζυγο και τα παιδιά του, έχει προκαλέσει τη μήνη, ακόμα και του ανθρώπου που έχει παντρέψει το ζευγάρι.
Πριν από λίγες ημέρες, ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει φύγει από την συζυγική εστία προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ όλοι συζητούν για την «πέτρα του σκανδάλου», που τάραξε την οικογενειακή του γαλήνη... 
Πρόκειται για μια όμορφη γυναίκα, η οποία μάλιστα ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη του συγκεκριμένου αιρετού. 
Μάλιστα η ίδια, στο προσωπικό της προφίλ στο FaceBook, έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες που τους δείχνουν δίπλα-δίπλα, από πολιτικές συγκεντρώσεις του Συνδυασμού. 
Πλην όμως, κανένας δεν μπορούσε να σκεφτεί τότε, ότι υπήρχε ή υπέβοσκε κάτι περισσότερο ανάμεσα τους, πλην δηλαδή της αυτονόητης πολιτικής τους σχέσης.
Ο χωρισμός, ο τσακωμός, λίγο πριν την ευτυχία
Το συγκεκριμένο γεγονός, έρχεται μάλιστα στην πλέον ακατάλληλη περίοδο, αφού ο Υποψήφιος Δήμαρχος και η οικογένειά του, περιμένουν με λαχτάρα και χαρά, την εκπλήρωση ενός γεγονότος...
Πλην όμως, οι εξελίξεις έφεραν ακραίες καταστάσεις και αντεγκλήσεις ανεξέλεγκτες! 
Λέγεται, ότι τουλάχιστον σε μία τέτοια περίπτωση, ακούστηκαν (και φυσικά σχολιάστηκαν) σε ολόκληρη τη γειτονιά τους...
Μένει να δούμε, εάν τελικά η λογική θα κατατροπώσει την καρδιά και ο υποψήφιος Δήμαρχος, κλείνοντας την ατυχή παρένθεση της νεαρής κυρίας, θα επιστρέψει στην οικογένειά του. 
Και φυσικά, εάν η σύζυγός του είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει την «παρασπονδία» του...

Πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου