16.9.14

ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

 Από το Fimotro 
 
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ... ΠΑΣΟΚ
 

Μπορεί για τους περισσότερους από τους ανεπάγγελτους συμβούλους και συνεργάτες που έχει δίπλα του ο Α. Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου, οι πρόωρες εκλογές να είναι εντελώς απαγορευμένες, εν τούτοις υπάρχουν... 2-3 που συνομιλούν με τον πρωθυπουργό χωρίς να έχουν θεσμικό ρόλο, έχουν μυαλό και δεν έχουν καμία σχέση με τους άσχετους που έχει μαζέψει ο Σαμαράς κοντά του.
Αυτοί οι 2-3 λοιπόν, είναι αυτοί που εισηγούνται στον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές ώστε να πραγματοποιήσει ηρωική πολιτική έξοδο και να διασώσει ότι μπορεί από την αξιοπρέπεια της χώρας και της παράταξής του.
Είναι αυτοί που επειδή έχουν μυαλό και δεν είναι βολεμένοι σε κρατικές θέσεις μετακλητών, έχουν αντιληφθεί ότι όσο περισσότερο μένει η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία, τόσο περισσότερο αυξάνουν οι πιθανότητες όχι απλά να υποστεί συντριβή την ώρα της κάλπης, αλλά κυριολεκτικά να μετατραπεί σε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ με μονοψήφια ποσοστά κοντά στο 8% και 9%.
Σε αντίθεση με τους πεφωτισμένους που δεν εξαρτούν το επαγγελματικό τους μέλλον από την πορεία της ΝΔ και έχουν το θάρρος να μιλάνε ελεύθερα στον Σαμαρά, δίπλα στον πρωθυπουργό υπάρχουν μια σειρά από επαγγελματίες κομματικά στελέχη, ανεπάγγελτους και ανύπαρκτους επιστημονικά που ξέρουν ότι όταν ο Σαμαράς θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το Μαξίμου θα εξαφανιστούν και οι ίδιοι από την ειδησεογραφία.
Είναι αυτοί που προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια τον Σαμαρά στην εξουσία χωρίς να υπολογίζουν το βαρύ πολιτικό κόστος για τη χώρα και το πολύ υπαρκτό ενδεχόμενο να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη η Νέα Δημοκρατία.
Είναι αυτοί που δεν είναι σε θέση να σκεφτούν πως αν υπάρχει μια περίπτωση στο εκατομμύριο ο Σαμαράς να μείνει στην αρχηγία της ΝΔ, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με μια αξιοπρεπή εκλογική ήττα.
Αντώνη μάζεψε όλους τους ανεπάγγελτους που έχουν εγκατασταθεί στο Μαξίμου πήγαινε σε πρόωρες εκλογές και προετοιμάσου για να χάσεις με αξιοπρέπεια.
Δεν έχεις άλλωστε και πολλές επιλογές. Εκλογές με αξιοπρεπή ήττα ή διατήρηση με νύχια και με δόντια στην εξουσία και αποχώρηση στο τέλος της τετραετίας με... ελικόπτερο!
Ιδού η Ρόδος...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου