2.9.14

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Να διορθωθούν αδικίες που μας επιβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα

Την πεποίθηση ότι η συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι θα είναι ουσιαστική ώστε να διορθωθούν αδικίες που μας επιβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, εκφράζει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Θα είναι μια ουσιαστική συνάντηση στην οποία οι υπουργοί και οι εκπρόσωποι από τα κόμματα θα καταλήξουν μαζί με τους εταίρους μας σε κάποια συμπεράσματα τα οποία θα νομοθετηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. 
Είναι απλά πράγματα τα οποία νομίζω ότι τα κατανοούν πλέον οι εταίροι μας και μπορούν να διορθώσουν αδικίες που μας επιβλήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.. 
Για παράδειγμα, ο ειδικός φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης. Δυο χρόνια τώρα η άσκηση δεν βγαίνει. Το γνωρίζουν όλοι. Ούτε φόρους εισπράττουμε και ο κόσμος κρυώνει. Άρα το ισοδύναμο που χρειάζεται είναι εντός της διόρθωσης του μέτρου. Αυτό πρέπει να διορθωθεί» σημειώνει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι «στο Συμβούλιο Απασχόλησης υπό τον πρωθυπουργό, επαναφέραμε την πρότασή μας εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για ρήτρα απασχόλησης. Εκεί που το κράτος στηρίζει την επιχειρηματικότητα πρέπει και οι επιχειρήσεις να στηρίζουν τους πολίτες και την κοινωνία».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου