28.9.14

H…Εμβληματική «Πράσινη» Υποκρισία για τον «Κάρα»

Γράφει: Ο Αντώνης Αντωνόπουλος
               Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
              Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ
 
Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά πράγματα για την περίπτωση του πρώην πλέον διεθνή  ποδοσφαιριστή Γιώργου Καραγκούνη. Έχουν γραφτεί όλα μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή 22 χρόνων, με τον πιτσιρικά από την Ηλεία και τις Ακαδημίες της Παιανίας να ξεκινάει ένα χρυσό οδοιπορικό. Μια σπουδαία καριέρα σε συλλογικό επίπεδο σε συλλογικό επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και μια εκπληκτική διαδρομή στις εθνικές ομάδες της χώρας μας.
Δεν είναι ούτε απλό, ούτε προσπελάσιμο, το επιτεύγματα του «Τυπάρα» με τις Εθνικές μας φανέλες. Ο Γιώργος Καραγκούνης κατέγραψε στη βίβλο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ιστορίας σε εθνικό επίπεδο 111 συμμέτοχες με τις «μικρές» Εθνικές και 139 με την μεγάλη μας εθνική ομάδα των Αντρών. Θυμάμαι μάλιστα τώρα τελευταία ,πριν κάνα χρόνο, σε κουβέντα μας, θυμόταν αναλυτικά τις συμμετοχές του σε κάθε εθνική ομάδα, και ήθελε οι δημοσιογράφοι να τις αναφέρουν, και να μην επισημαίνουν μόνο το ρεκόρ με την Αντρών. Ήταν ενδεικτικό του πάθους του για το εθνόσημο μέχρι το τέλος.
Είχε κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του Εθνικού «Τυπάρα» στην αγαπημένη μας εθνική ομάδα, πέρα από συλλογική προτίμηση. Η επιλογή του Γιώργου Καραγκούνη ως συνδετικού κρίκου μεταξύ του Ομοσπονδιακού εκλέκτορα και των ελλήνων διεθνών, ήταν η ιδανικότερη. Ποδοσφαιρική προσωπικότητα που όχι μόνο την σέβεται και είναι αποδεκτή, από τον Ρανιέρι σήμερα στο πάγκο της Εθνικής και τους τωρινούς διεθνείς. 
Την ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Καραγκούνη την σέβονται και οι αντίπαλοι φυσικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό ένας παίκτης με τέτοια διαδρομή ,ήθος και προσφορά να αξιοποιείται στο τομέα που αγάπησε και υπηρέτησε πιστά .Ο Καραγκούνης θα συνεχίσει να παίζει μπάλα μέσα από το καινούργιο του πόστο, και φυσικά θα προσφέρει τα μέγιστα ,γιατί έχει πάθος για αυτό που κάνει.
Η Εμβληματική πράγματι αυτή φυσιογνωμία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ολοκλήρωσε την πλούσια καριέρα της ,αποχωρώντας πικραμένος σε συλλογικό επίπεδο.
Το παιδί της Παιανίας δεν έκλεισε τον κύκλο στην Παιανία  και στην «Λεωφόρο» όπως τους άξιζε και θα έπρεπε, αλλά στην Αγγλική Φούλαμ!!!
Και αυτό γιατί ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος αρνήθηκε το καλοκαίρι την επιστροφή του στην ομάδα που γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. 
Ότι και να έχει συμβεί, αν έχει συμβεί στο παρελθόν, όφειλαν να σεβαστούν την διαδρομή και την προσφορά του Καραγκούνη και στο σύλλογο τους και στην εθνική ομάδα. Και ήταν η δεύτερη φορά που έκλειναν την πόρτα στον Γιώργο Καραγκούνη.
 Η Εμβληματική «πράσινη» υποκρισία για τον «Κάρα» σε όλο της το μεγαλείο, που θυμήθηκαν την προσφορά του Καραγκούνη και την διαδρομή του, και την ίδια ώρα διάφοροι «Πράσινοι» κύκλοι έσταζαν χολή και για αυτή την επιλογή του. Αμετανόητα Υποκριτές…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου