1.9.14

Χαμός στο Hollywood με γυμνές φωτογραφίες διάσημων





Χάκερ έκλεψε το υλικό και το δημοσίευσε στο Διαδίκτυο  - Jennifer Lawrence, Kelly Brook, Cara Delevingne, Kate Upton, Kaley Cuoco και πολλές άλλες διασημότητες ανάμεσα στα 101 θύματα


«Πειρατικές» φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μια σειρά από αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος όπως η ηθοποιός Jennifer Lawrence και η τραγουδίστρια Rihanna κυκλοφόρησαν την Κυριακή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί χαμός τόσο στα social media όσο και στο Hollywood. 
«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να βλέπουμε πώς κάποιοι παίρνουν στα χέρια τους την ιδιωτική ζωή σου» σημείωσε με μια «οργισμένη» ανάρτηση στο μέσω κοινωνικής Twitter η ηθοποιός Jennifer Lawrence.
Ο εκπρόσωπός της δε ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της ηθοποιού. «Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της Jennifer Lawrence όπως μετέδωσε ο διαδικτυακός τόπος ΤΜΖ, που ειδικεύεται σε θέματα διασημοτήτων. Σύμφωνα με το Buzzfeed, οι φωτογραφίες αυτές εκλάπησαν μέσω iCloud πριν δημοσιευθούν στο Διαδίκτυο.
Ανάμεσα στα θύματα των χάκερ που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι η Amber Heard, η Avril Lavigne, η Gabrielle Union και η Hayden Panettiere. Kelly Brook, Cara Delevingne, Kate Upton, Kaley Cuoco και πολλές ακόμη βρίσκονται στην ίδια λίστα που περιέχει 101 ονόματα συνολικά.
Θύματα έχουν πέσει παλαιότερα πολλές διάσημες γυναίκες όπως η Kim Kardashian, η Hilary Duff, η Jane McCarthy και πολλές ακόμη γνωστές γυναίκες της αμερικανικής και διεθνούς σκηνής όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Μashable.














ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου