21.10.14

Τέσσερις πίσω από την αρπαγή 14χρονου στις Αχαρνές και τη ληστεία στο σπίτι του


Τέσσερις πίσω από την αρπαγή 14χρονου στις Αχαρνές και τη ληστεία στο σπίτι του

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής η αρπαγή 14χρονου που είχε σημειωθεί στις 10 Οκτωβρίου 2014 στις Αχαρνές Αττικής από ομάδα νεαρών, μεταξύ των οποίων ένας 15χρονος, με σκοπό να κλέψουν το σπίτι του.
Δράστες είναι τέσσερις αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 15, 19, 21 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία.
Η αρπαγή είχε γίνει το πρωί της 10-10-2014 στις Αχαρνές, όταν οι τέσσερις κατηγορούμενοι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο,προσέγγισαν τον 14χρονο την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του.
Ασκώντας του σωματική βία τον επιβίβασαν στο όχημα και του άρπαξαν τα κλειδιά του σπιτιού του.
Τον οδήγησαν σε σπίτι στο οποίο παρέμεινε έναν εκ των δραστών, ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν και όταν επέστρεψαν τον έβαλαν πάλι σε αυτοκίνητο και τον αποβίβασαν στις Αχαρνές.

Το μεσημέρι της ιδίας ημέρας πήγε στο Τ.Α. Αχαρνών η μητέρα του ανηλίκου και κατήγγειλε ότι τις πρωινές ώρες άγνωστοι δράστες είχαν μπει στο σπίτι της και είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, τόνισε, ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης πουθενά.

Το περασμένο Σάββατο εντοπίσθηκε και συνελήφθη στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών, ο 15χρονος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών συνεχίζεται.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου