11.10.14

Καλλιρόη και Κορώνη – Τότε ΜΑΤ, τώρα … *.ΚΝΑΤ !!! « Πρεμούρα » της Περιφέρειας να «ικανοποιήσει » συμφέροντα για την βίλα Καλτσίδη !!!

Οργασμός ενεργειών  από την Περιφέρεια Πελοποννήσου  προκειμένου να ικανοποιήσει συμφέροντα που για τους δικού τους λόγους έβαλαν στο στόχαστρο  τον ομογενή επιχειρηματία Φιλάρετο Καλτσίδη  με πρόσχημα την βίλα του στο Βασιλίτσι Κορώνης .

ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ * ΚΝΑΤ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ  

Για την ....επαναστατική γυμναστική του κου Γόντικα φυσικά δεν μιλάμε κάθε μη κρατικό είναι κόκκινο πανί και ειδικά επιχειρηματικά κεφάλαια που προέρχονται από πρώην Κομμουνιστικές  χώρες .

ΝΤΡΟΠΗ  «καπηλεύονται » ακόμα και τον θάνατο 

Με αφορμή ένα θλιβερό γεγονός τον θάνατο του Σύρου εργάτη που απασχολούσε ο εργολάβος  που είχε αναλάβει την περασμένη δεκαετία  την ανακαίνιση της  βίλας Καλτσίδη  ,ο οποίος λόγω νηστείας και Ραμαζανιού  ζαλίστηκε και έπεσε στο φρεάτιο του ασανσέρ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο  .

Ξεχνά  όμως ο κος Γόντικας να μας αναφέρει και τον ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ δημόσια να μας δηλώσει πόσοι θάνατοι από εργατικά ατυχήματα σημειώθηκαν στην ανέγερση του φρουρίου που ονομάστηκε σπίτι του λαού στον Περισσό  και πόσοι από αυτούς τους θανάτους είδαν το φώς της δημοσιότητας .

Επανερχόμεθα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  και στην «πρεμούρα » που επιδεικνύει  προκειμένου να συμμορφωθεί πλήρως προς τα υποδείξεις του  νέου «βασιλιά » των  media στην Μεσσηνία .

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ ετοιμάζει  στην αρχή της εβδομάδας κάθοδο επιτροπής  από Αντιπεριφερειάρχες  και περιφερειακούς συμβούλους  για αυτοψία στο Βασιλίτσι και στις αρχές της επομένης ορίζει ΕΚΤΑΚΤΟ Περιφερειακό συμβούλιο  για να εισηγηθεί θετικά η αρνητικά  για την τύχη της Μ.Π.Ε στην Αποκεντρωμένη διοίκηση .

Κύριοι της Περιφέρειας δεν είδαμε την ίδια «Πρεμούρα » και την ανάλογη ευαισθησία  για τις αντίστοιχες  Μ.Π.Ε στα  σκουπιδοεργοστασια  της ΤΕΡΝΑ σε Καλλιρόη και Παλαιοχούνι  παρά την καθολική αντίδραση και αντίσταση  με αγωνιστικές κινητοποιήσεις  των κατοίκων των περιοχών αυτών .

Να σας θυμίσουμε ότι όχι μόνο δεν υπήρξε  το εφεύρημα της διαπαραταξιακής  επιτροπής  αλλά όπως καλά θυμούνται οι κάτοικοι που είχαν αποκλείσει το Αποστολοπούλειο  της Τρίπολης την ημέρα της συζήτησης  της αντίστοιχης Μ.Π.Ε χωρίς την συνδρομή των ΜΑΤ  η συζήτηση και γνωμοδότηση υπέρ της ΤΕΡΝΑ ουδέποτε θα είχε ολοκληρωθεί .

Απορούμε γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά 

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ 

Στην Καλλιρόη  στειρώνεται ένας τόπος  απειλώντας την ζωή των κατοίκων 

Στην Κορώνη ενοχλούνται ….οι Γλάροι και εκδοτικά συμφέροντα !!!

Β.Μ

* Κομμουνιστική  Νεολαία  Αποκατάστασης  Τάξης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου