1.10.14

Νταής λιμενοφύλακας τα έκανε γυαλιά- καρφιά σε βενζινάδικο!



Ο οδηγός του αυτοκινήτου που σταμάτησε στο πρατήριο υγρών καυσίμων ενός 68χρονου στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, δεν ήθελε να γεμίσει ντεπόζιτό του με βενζίνη. Έβγαλε ένα πτυσσόμενο κλομπ και άρχισε να... διαλύει δυο οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο βενζινάδικο!

Ο δράστης ήταν ένας 38χρονος που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα στην Αθήνα και κατευθυνόταν προς την Κέρκυρα, όταν σταμάτησε ξαφνικά και όρμησε σαν... «ταύρος σε υαλοπωλείο» στο πρατήριο προκαλώντας μεγάλες ζημιές στα δυο αυτοκίνητα. Αμέσως μετά, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Όμως, τον εντόπισαν στην Κέρκυρα οι άνδρες της Αστυνομίας που ειδοποίησε ο βενζινοπώλης.

Ο «νταής» λιμενοφύλακας συνελήφθη και ισχυρίστηκε ότι θέλησε να εκδικηθεί τον γιο του πρατηριούχου, με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές. 
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αμφιλοχίας που τον παρέλαβαν για να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απρόκλητη φθορά ξένης περιουσίας και ενημέρωσαν για την υπόθεση την υπηρεσία του που διενεργεί Ε.Δ.Ε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου