24.10.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Πρώτη διεθνή συνάντηση ακροβατικών ελιγμών αλεξιπτώτου πλαγιάς (παραπέντε)

Αύριο, Σάββατο 25 και μεθαύριο Κυριακή 26 Οκτωβρίου η Αερολέσχη Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, διοργανώνει την πρώτη διεθνή συνάντηση ακροβατικών ελιγμών αλεξιπτώτου πλαγιάς (παραπέντε) στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, από αύριο ο καιρός θα είναι καλύτερος και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους παγκόσμιους πρωταθλητές Richard Gallon από τη Γαλλία και Raul Rodriguez από την Ισπανία αλλά και άλλους Έλληνες πιλότους σε ακροβατικούς χειρισμούς αλεξιπτώτου πλαγιάς που "κόβουν την ανάσα"'.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 10.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα, με απογείωση από την Άνω Βέργα και προσγείωση μεταξύ Elite και Filoxenia.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, οι αθλητές ευχαρίστησαν το Δήμο Καλαμάτας και την Αερολέσχη Καλαμάτας για την πρόσκληση, μίλησαν με θερμά λόγια για την πόλη μας και τη φιλοξενία της και ευχήθηκαν να συνεχίσουν να γίνονται τόσο σπουδαίες εκδηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αυτοί αθλητές είναι από τους πρώτους που... σχεδόν ανακάλυψαν το αλεξίπτωτο πλαγιάς και από τους πιο ικανούς και ατρόμητους χειριστές στον κόσμο.

Στη συνέντευξη τύπου, από πλευράς Δήμου Καλαμάτας ο Πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Νίκος Μπασακίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και εξέφρασε τη σιγουριά για το ανεπανάληπτο θέαμα που θα μας προσφέρουν οι συμμετέχοντες πιλότοι.

Στη συνέχεια μέλη της Αερολέσχης, ο Θανάσης Φενέκος και ο Στράτος Πανταζίδης κάλεσαν το Καλαματιανό κοινό να παρακολουθήσει την εκδήλωση και να δώσει το παρόν στην Τελετή Έναρξης το Σάββατο στις 20.30 στο Ipanema και ανέλυσαν τις προβλέψεις για τον καιρό του Σαββατοκύριακου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου