22.10.14

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ - Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό κόντρα στη «Μεγάλη Κυρία»


Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό κόντρα στη «Μεγάλη Κυρία»

Το μεγάλο ματς με την Γιουβέντους έφτασε!
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης (21/10) την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα, ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη (22/10, 21:45, ΝΕΡΙΤ, Sentra 103,3, SentraGoal) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Champions League.
Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής. Η προπόνηση τελείωσε με στημένες φάσεις. Ο Μίτσελ δοκίμασε το σχήμα που αναμένεται να παρατάξει κόντρα στους «μπιανκονέρι», το οποίο θα αποτελείται εκτός απροόπτου από τους Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Μαζουάκου αριστέρα και Ελαμπντελαουί δεξιά στην άμυνα, αντίστοιχα, στο κέντρο της τους Μποτία, Αμπιντάλ, κόφτες τους Μιλοβόγεβιτς, Μανιάτη, αριστερά τον Αφελάι, δεξιά τον Κασάμι και πίσω από τον προωθημένο Μήτρογλου τον Ντομίνγκες.
Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν προέκυψαν κι έτσι μετά το τέλος της προπόνησης ο 51χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του μεγάλου ματς.

Η αποστολή: Μέγερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.


SentraGoal

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου