17.10.14

Προσπάθησε να ανατινάξει την ερωμένη του γαμπρού του!

Πήρε εκδίκηση για λογαριασμό της απατημένης κόρης του με μισθωμένο βομβιστή! 

Θιγμένος και ταυτόχρονα εξοργισμένος από τις απιστίες του γαμπρού του, ένας 79χρονος Βολιώτης αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να σώσει από την καταστροφή τον γάμο της κόρης του πληρώνοντας έναν γνωστό του για να βάλει βόμβα στο σπίτι της αλλοδαπής «πέτρας του σκανδάλου»!

Ο ηλικιωμένος πεθερός ήθελε να δώσει ένα «μήνυμα» στη 40χρονη Βουλγάρα, δίχως ωστόσο να αφήσει το στίγμα του στις Αρχές. Για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέφυγε να δράσει ο ίδιος και βρήκε έναν 55χρονο, τον οποίο πλήρωσε για να κάνει τη «δουλειά»... Η επίθεση έγινε στις 4.00 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο πληρωμένος βομβιστής πήγε έξω από το σπίτι της 40χρονης αλλοδαπής στον Πτελεό και τοποθέτησε στην κύρια είσοδο μια φιάλη προπανίου, την οποία είχε τυλίξει με ύφασμα εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό!

Μόλις άναψε φωτιά και απομακρύνθηκε, έγινε η έκρηξη που προκάλεσε σημαντικές ζημιές στην είσοδο και σήκωσε στο πόδι τους περιοίκους, οι οποίοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και βγήκαν ανάστατοι στα μπαλκόνια και στις αυλές τους προσπαθώντας να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Ο εκκωφαντικός θόρυβος κατατρόμαξε και τη Βουλγάρα, η οποία βρισκόταν στο σπίτι με τα τρία ανήλικα παιδιά της, χωρίς πάντως να κινδυνεύσουν.

Οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού που έκαναν έρευνες για το συμβάν και συνέλεξαν υπολείμματα του αυτοσχέδιου εκρηκτικού - εμπρηστικού μηχανισμού χρειάστηκαν πέντε ημέρες για να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Τα ίχνη που βρήκαν τους οδήγησαν στον 55χρονο βομβιστή, ο οποίος ομολόγησε ότι ο πεθερός του γαμπρού τον είχε βάλει να προκαλέσει έκρηξη έξω από το σπίτι της αλλοδαπής γυναίκας για λογαριασμό του, αφού προηγουμένως τον είχε πληρώσει γι' αυτό. Μάλιστα του είχε αγοράσει και τη φιάλη προπανίου!

Από την προανάκριση επιβεβαιώθηκε πως ο 79χρονος ηθικός αυτουργός της επίθεσης είχε καταστρώσει το σχέδιο αυτό με σκοπό να πάρει εκδίκηση για λογαριασμό της κόρης του, αφού είχε διαπιστώσει ότι ο σύζυγός της και γαμπρός του διατηρούσε δεσμό με την εντυπωσιακή Βουλγάρα. Η κακή ψυχολογική κατάσταση της κόρης του και η επικείμενη διάλυση της οικογένειάς της έκαναν τον ηλικιωμένο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αποφασίζοντας να δώσει ένα... ηχηρό μάθημα στην αλλοδαπή γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι.

Εις βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, στον 55χρονο για τα αδικήματα της έκρηξης και του εμπρησμού, και στον 79χρονο για ηθική αυτουργία σε αυτά.

 espressonews

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου