26.10.14

Έφαγε της χρονιάς του μπράβος της νύχτας σε παραλία της Αχαϊας

ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ

Ένα τυχαίο περιστατικό οδήγησε σε ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών 

Άγριο ξύλο έφαγε τις νυχτερινές προ πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής άνθρωπος της νύχτας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή του Πύργου και τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρέθηκε «προσκεκλημένος» για δουλειές σε περιοχή της Αχαϊας.
Ο άντρας προσπάθησε κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στην περιοχή να συνδυάσει τις …δουλειές με την απόλαυση και γι’ αυτό επέλεξε να περάσει μέσα στο πολυτελές αμάξι του μια ωραία νύχτα με θέα τον Πατραϊκό, συνοδεία μια μικρής σε ηλικία η οποία κατάγεται από την Δυτική Αχαΐα.
Προορισμός του ευκαιριακού ζευγαριού  ήταν παραλία στην περιοχή των Αλικών, στην οποία τους θερινούς μήνες λειτουργεί οργανωμένη παραλία.
Μόνο που η ερωτική  απόλαυση για τον Ηλείο μετατράπηκε σε Οδύσσεια, αφού όταν ήρθε η στιγμή να αποχωρήσουν, το αυτοκίνητο του είχε κολλήσει μέσα στην άμμο.
Η συνέχεια ήταν όλα τα …λεφτά αλλά και ιδιαίτερα εφιαλτική για το ζευγάρι ,καθώς  ο με παρελθόν στη νύχτα επισκέπτης στην Αχαϊα, κατέφυγε στην αναζήτηση βοήθειας από άνθρωπο του σιναφιού, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Δυτική Αχαϊα.
Η έκκληση βρήκε «ανταπόκριση», μόνο που ο παλιός φίλος έφερε μαζί του και άλλα τέσσερα άτομα από την περιοχή, τα οποία είχαν ανοικτούς λογαριασμούς μαζί του από τα παλιά και τις δουλειές της νύχτας.
Η …οδική βοήθεια μετατράπηκε σε άγριο ξύλο ,καθώς η πεντάδα των ανθρώπων που θα του έβγαζε το αμάξι από την άμμο στις Αλικές, τον περιποιήθηκε δεόντως.
Το κακό είναι πως για αρκετή ώρα και η νεαρή συνοδός του «εισαγόμενου» ανθρώπου της νύχτας πέρασε στα χέρια δύο εκ των τιμωρών του δύσκολες στιγμές, παρόλο που τους εκλιπαρούσε να την αφήσουν να φύγει και τους εξηγούσε πως δεν τον γνώριζε καν, αφού βρέθηκε μαζί του για λίγες ώρες διασκέδασης.    
Το επεισόδιο ωστόσο αναμένεται να έχει και συνέχεια καθώς  το θύμα του ξυλοδαρμού έχει άκρες  στην Αθήνα με πρόσωπα που κινούνται σον κόσμο της νύχτας, από τα οποία ζήτησε ενισχύσεις .
Σύμφωνα με πληροφορίες» το αίτημα για βοήθεια έγινε δεκτό και αυτό που μένει είναι να καταγραφεί η χρονική στιγμή όπου θα υπάρξει απάντηση , στα όσα υπέστη στα χέρια των τιμωρών του ο Ηλείος.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου