27.10.14

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Αρχίζει η διανομή τροφ'ιμων

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ενημερώνει πως την Κυριακή 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο REX η μηνιαία μας συνάντηση στην όποια συζητήθηκαν θέματα που μας απασχολούν. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Χρήστος Κορομηλάς ενημέρωσε τα μέλη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο πολυτεκνικό επίδομα, στις μεταγραφές και το πρόγραμμα διανομής τροφίμων το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και απευθύνεται σε 450 τρίτεκνες οικογένειες στο νομό Μεσσηνίας. Επίσης αποφασίστηκε να δημιουργηθεί συντονιστική ομάδα που θα διαχειρίζεται τα τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου για τις Τρίτεκνες οικογένειες που έχουν άμεσο βιοποριστικό πρόβλημα.
Τέλος στην ενημερωτική εκδήλωση ολούν ενώ θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι εταιριών που προσφέρουν εκπτώσεις προνομιακά στα μέλη μας. O Πρόεδρος του Συλλόγου μας Χρήστος Κορομηλάς θα ενημερώσει τα μέλη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο πολυτεκνικό επίδομα, στις μεταγραφές και το σπρόγραμμα διανομής τροφίμων. Είσοδος δωρεάν.παρευρέθηκε εκπρόσωπος ασφαλιστικής εταιρίας που ενημέρωσε για μια ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά για την ασφάλιση αυτοκινήτου που δίνετε προνομιακά στα μέλη μας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου