17.10.14

ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ - Έρχεται η σφοδρότερη κακοκαιρία του μήνα

Αγριεύει ο καιρός από την άλλη εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρές καταιγίδες, βροχές αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις αρχικά στα βουνά της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 και τη Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση.

Την Τετάρτη η κακοκαιρία θα επηρεάσει αρχικά τη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα.

Από την Πέμπτη ο καιρός θα χαλάσει σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρές βροχές αλλά και καταιγίδες, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, ισχυρές καταιγίδες θα πέσουν στη βόρεια Ελλάδα.

Τα χιόνια θα πέσουν πυκνά στα βουνά αρχικά της βόρειας Ελλάδας και από τη Πέμπτη και μετά και στα βουνά της κεντρικής χώρας.

Από τη Παρασκευή, θα υπάρξει μικρή βελτίωση του καιρού στη νότια και ανατολική χώρα, ωστόσο θα παραμείνει επιδεινωμένος σε όλη τη βόρεια, δυτική και κεντρική Ελλάδα, με βροχές, καταιγίδες, ενώ τα χιόνια ενδέχεται να πέσουν και σε ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής χώρας, σε υψόμετρο άνω των 1200-1300 μέτρων, ίσως και λίγο χαμηλότερα.

Στην κεντρική Ελλάδα, θα χιονίσει μόνο στα βουνά, σε μεγάλα υψόμετρα.

Μικρή θα είναι η βελτίωση του καιρού στις 25-26 του μήνα, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, προβλέπεται νέα σοβαρή επιδείνωση του καιρού, με καταιγίδες και χιόνια ίσως και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας, βορειοδυτικής Ελλάδας.
 greek-weather.org

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου