1.10.14

Ωρα Champions League για τον Ολυμπιακό: Για το 2 στα 2 κόντρα στη Μάλμε


Ωρα Champions League για τον Ολυμπιακό: Για το 2 στα 2 κόντρα στη Μάλμε

Το διπλό που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση αναζητά απόψε το βράδυ στη Σουηδία ο Ολυμπιακός. Στο 100ο τους ματς στους ομίλους του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ θα επιχειρήσουν να κάνουν το 2 στα 2 - κάτι που δεν έχουν καταφέρει ποτέ μέχρι τώρα στην παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μάλμε, όπως και στην αναμέτρηση απέναντι στην Ατλέτικο στο «Καραϊσκάκης».
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αμπιντάλ και Μποτία. Δεξί μπακ θα είναι ο Λεάντρο Σαλίνο (παίζει και του Ομάρ) και αριστερό ο Μαζουάκου. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Μανιάτης και Μιλιβόγιεβιτς, στα δύο άκρα οι Κασάμι και Αφελάι, επιτελικός ο Τσόρι και στην κορυφή ο Μήτρογλου.
Από την άλλη πλευρά, η Μάλμε δεν έχει απουσίες και αναμένεται ο Χαρέιντε να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Όλσεν, έχοντας στόπερ τους Ελάντερ και Γιόχανσον. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Ρικαρντίνιο και στο δεξί ο Τίνερλχομ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Χάλστι και Αντού με τους Έρικσον και Φόρσμπεργκ στα άκρα. Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Τελίν με τον Ρόζενμπεργκ.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σεργκέι Καράσεφ από τη Ρωσία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου