26.10.14

ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΡΥΔΗ - ΣΒΕΝΣΟΝ ! H εντυπωσιακή Ελληνιδα που ανήκει στο επιτελείο του Ομπάμα


H εντυπωσιακή Ελληνιδα που ανήκει στο επιτελείο του Ομπάμα

Στα 3 της χρόνια διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα, όλοι την είχαν καταδικασμένη να μείνει όλη της τη ζωή σε αναπηρικό καροτσάκι. Το μελαχρινό κορίτσι κατάφερε να το πετάξει μακριά, να σταθεί στις μύτες των ποδιών της, φορώντας τις πουέντ της, να σπουδάσει στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και να βρει μία θέση πολλά χρόνια αργότερα στον Λευκό Οίκο.
Η Ελληνίδα παντρεύτηκε τον Αμερικανό διεθνολόγο-καθηγητή του Πανεπιστημίου του Τζορτζτάουν Μαρκ Σβένσον, δημιούργησε μαζί του οικογένεια και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό stayUNITED.
Αυτή είναι η ιστορία της Ισμήνης Καρύδη-Σβένσον, στην οποία αναφέρεται το Πρώτο Θέμα, που το 2009 άφησε την Ελλάδα με την κρίση που ερχόταν να τη συντρίψει και μετανάστευσε στην Αμερική, αφήνοντας την οικογενειακή επιχείρηση -το τεχνικό γραφείο Καρύδη.
H εντυπωσιακή Ελληνιδα που ανήκει στο επιτελείο του Ομπάμα «Συνάντησα τον Μπαράκ Ομπάμα πριν από αρκετά χρόνια, ως μέλος της οργάνωσης που προωθούσε την εκστρατεία του Κόμματος των Δημοκρατικών. Είναι χαρισματικός, διαθέτει αμεσότητα, είναι απλός και επικοινωνιακός σε σημείο που κερδίζει ακόμα και τον αντίπαλό του. Ο πρόεδρος μού έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας. Όσο για την ελληνική κρίση, θεωρεί ότι έχει να κάνει με τη γενικότερη παγκόσμια κατάσταση και πιστεύει πως με την αισιοδοξία που μας διακρίνει ως λαό θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε», έχει πει η Ισμήνη Καρύδη-Σβένσον.
Σήμερα, θεωρείται από τα πιο σημαντικά στελέχη της επικοινωνικής ομάδας του Μπαράκ Ομπάμα. Παντρεμένη με τον άντρα που ερωτεύτηκε και έχοντας αποκτήσει μία κόρη, τη Ραφαέλα, έχει ριχτεί στη μάχη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις τοπικές κοινωνίες, τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.
Αυτή την περίοδο, σύμφωνα με το άρθρο του Πρώτου Θέματος, είναι περιζήτητη από τις τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς της προσφέρουν διάφορα ανταλλάγματα για να εμφανιστεί στο «The Queen Latifah Show» και το «Nightly News» του NBC. Εκείνη, προς το παρόν αρνείται, αφού ετοιμάζει τη βιογραφία της με γεύση Ελλάδας και μυστικά του Λευκού Οίκου.

Πηγή: TheToc

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου