19.11.14

Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2014

Α ρε Νεϊμάρ τι είχες και το έχασες! 
Η 18χρονη Μπρούνα Μαρκεζίν, ηθοποιός και μοντέλο, αναδείχθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2014 σύμφωνα με την καθιερωμένη, ετήσια ψηφοφορία των αναγνωστών του ανδρικού περιοδικού VIP που κυκλοφορεί στη Βραζιλία και σε αρκετές λατινοαμερικανικές χώρες. 
Η σχετική ψηφοφορία θεωρείται ανάλογη – σε επίπεδο συμμετοχών και εν τέλει “αναγνωρισιμότητας” των αποτελεσμάτων της – με τις αντίστοιχες, για πολύ διαφορετικά θέματα είναι η αλήθεια, του περιοδικού Forbes. 
Απλώς το VIP εξειδικεύεται σε “ανδρικά” θέματα και θεωρείται η “λατινοαμερικανική” μετεξέλιξη των θρυλικών Playboy, Hustler, κτλ Στην φετινή ψηφοφορία η Μπρούνα συγκέντρωσε σχεδόν 300.000 ψήφους και αναδείχθηκε εύκολα ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο. 

Αρκετοί πάντως θεωρούν πως ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έπαιξε και η αναγνωρισιμότητα της νεαράς, καθώς μέχρι πριν από μόλις 4 μήνες η αιθέρια αυτή ύπαρξη βρισκόταν στο πλευρό του διεθνή επιθετικού της Μπαρτσελόνα και αρχηγού της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας Νεϊμάρ Ντα Σίλβα Σάντος!

Η σχέση της με τον Νεϊμάρ δεν κράτησε τελικά ούτε έναν χρόνο, αλλά απ' ότι φαίνεται έστω και αυτό το μικρό διάστημα έκανε τεράστιο καλό στη
δημόσια εικόνα της νεαράς Μπρούνα που έχει βάλει μεγάλους στόχους για την περαιτέρω καριέρα της...

protothema

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου