6.11.14

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ! ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ - Στο «σφυρί» 31 ακίνητα οφειλετών


Στο «σφυρί» 31 ακίνητα μεγαλο-οφειλετών - Σε πλειστηριασμό βγαίνουν σπίτια πολύ γνωστών επιχειρηματιών (δείτε τη λίστα)
Τριάντα ένα ακίνητα οφειλετών που χρωστούν στο δημόσιο πάνω από 300.000 ευρώ, βγάζει στο σφυρί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Τα προγράμματα των πλειστηριασμών αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΓΓΔΕ (www.publicrevenue.gr) και μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν τα πάντα για το είδος του ακινήτου, περιγραφή αυτού, τον αρμόδιο υπάλληλο του πλειστηριασμού, την τιμή της πρώτης προσφοράς, καθώς και τυχόν διαθέσιμες φωτογραφίες.
Στη λίστα των ακινήτων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μεζονέτα στο Πευκοχωρι της Χαλκιδικής, διαμέρισμα 99,21 τ.μ. στο Δήμο Νεαπολέως Συκεών, αλλά και διαμέρισμα 3ου ορόφου 52,70 τ.μ στον Εύοσμο.
Επίσης δύο διαμερίσματα στο Κολωνάκι ενός εκατομμυρίου και 600.000 ευρώ αντίστοιχα, οικόπεδο στην Καλαμπάκα 680 χιλ. ευρώ. 
Ακόμη περιλαμβάνεται ρετιρέ 163 τ.μ. στην παραλία της Θεσσαλονίκης πολύ γνωστού επιχειρηματία το οποίο πωλείται με αρχική τιμή 630 χιλ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα ακίνητα, διαμερίσματα και αποθήκες που βρίσκονται στην οδό Σέκερη και Κανάρη στο Κολωνάκι ανήκουν στην οικογένεια Καρούζου που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της ένδυσης.
Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η πρώτη τιμή για τον πλειστηριασμό δεν μπορεί να είναι μικρότερη από την αντικειμενική τιμή του ακινήτου, γεγονός το οποίο δημιουργεί προβλήματα λόγω του ύψους των τιμών αυτών.
Το καθεστώς αυτό πρόκειται να αλλάξει με αποτέλεσμα να λαμβάνονται υπόψη τα 2/3 της αντικειμενικής τιμής και αν δεν εκδηλώνεται ενδιαφέρον το 50% αυτής.
Δείτε εδώ όλη τη λίστα με τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου