27.11.14

ΣΥΝΤΡΙΒΗ με 4-0 του Ολυμπιακού από την Ατλέτικο

Στην ανωτερότητα της Ατλέτικο υπέκυψε ο Ολυμπιακός μέσα στο Βιθέντε Καλδερόν της Μαδρίτης, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και περσινή φιναλίστ του Champions League να παίρνει εύκολα τη νίκη με 4-0.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να εγκλωβίζονται στο μισό γήπεδο και να αδυνατούν να απαντήσουν στο σφυροκόπημα της Ατλέτικο.

Και το κακό δεν άργησε να γίνει: Στο 9ο λεπτό, μετά από λάθος κοντινή πάσα του Ρομπέρτο, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Χουανφράν, ο οποίος έστρωσε για τον Ραούλ Γκαρθία, που από κοντά άνοιξε το σκορ.

Οι Ισπανοί συνέχισαν να πιέζουν, χωρίς να απειλούνται από τους “ερυθρόλευκους”, και στο 38', μετά από σέντρα του Ανσάλντι που δεν κατάφερε να απομακρύνει ο Μποτία, η μπάλα στρώθηκε στον Μάντζουκιτς, που έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους Πειραιώτες, καθώς με δύο κεφαλιές στο 62' και στο 65' ο Μάντζουκιτς σημείωσε χατ τρικ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ατλέτικο.

Οι “ερυθρόλευκοι” έμοιαζαν... ζαλισμένοι από τα κατορθώματα των Μαδριλένων, με τον Μογιά να μην απειλείται σχεδόν καθόλου σε όλο το ματς, με εξαίρεση μία καλή κεφαλιά του Μήτρογλου στο 61'.

Με τη νίκη αυτή, η Ατλέτικο εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στη φάση των 16 του Champions League, ενώ μετά το 2-0 της Γιουβέντους στη Σουηδία, στο άλλο ματς του ομίλου, θα παίξει με την ιταλική ομάδα στην τελευταία αγωνιστική για την πρωτιά, με την ισοπαλία να της αρκεί.

Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης στη φάση των 16, αρκεί να κερδίσει στην τελευταία αγωνιστική τη Μάλμε στο Καραϊσκάκη και παράλληλα να χάσει η Γιουβέντους από την Ατλέτικο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου