27.11.14

Κώστας Βουτσάς: Είμαι 83 και κάνω σεξ...


Κώστας Βουτσάς: Είμαι 83 και κάνω σεξ...

Τα στόματα όλων όσων σχολιάζουν ποικιλοτρόπως την σχέση του με την κατά πολλά χρόνια νεότερή του Αλίκη Κοτσοβού έκλεισε ο Κώστας Βουτσάς με νέα συνέντευξή του
Ο αγαπητός ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδίκό You, ξεκαθάρισε πως είναι 83 ετών (και όχι 80) και πολύ ερωτευμένος με την Αλίκη Κατσαβού και πως όχι μόνο δεν θα πτοηθεί, αλλά θα γελάσει κιόλας, αν κάποιος πει «κοίτα, ο γέρος με τη μικρούλα».
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν στα σχόλια του για τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς ο γνωστός παρουσιαστής είχε αναφερθεί στα φιλιά στο στόμα που είχε ανταλλάξει ο Κώστας Βουτσάς με την κοπέλα του στα μπουζούκια λέγοντας «έχετε ανάγκη να ξερογλείφεστε στα 80 δημόσια με την πιτσιρίκα;». 
«Έτσι νιώσαμε έτσι κάναμε. Δεν θα δώσω σε κανέναν λογαριασμό» απάντησε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς, ενώ στην ερώτηση πως σχολιάζει το γεγονός πως η Φαίη στα Καρντάσιανς είπε πως έβγαινε με τον Γιώργο Λιάγκα για έξι μήνες και δεν είχαν ανταλλάξει ούτε φιλί, είπε : Αλήθεια; Εγώ “καληνυχτάκιας” δεν ήμουν ποτέ!
Η συνέντευξη όμως είχε και την πιο πικάντικη πλευρά της, καθώς ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να τον ρωτήσει αν κάνει σεξ και αν παίρνει ερωτικά βοηθήματα. Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε πως και σεξ κάνει και παιδί αν μπορούσα με την Αλίκη θα έκανε! Όσο για τα ερωτικά βοηθήματα παίρνει σπιρουλίνες, βασιλικό πολτό και γύρη...

e-go.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου