7.11.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΕ ΝΙΚΑ !!! Απαξιούν οι υπηρεσίες σας επί μήνες να απαντήσουν σε αίτημα 91 χρονης τυφλής δημότισσα σας

Από τον Ιούλιο του 2013 υπάρχει αίτηση στα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Καλαμάτας για σοβαρό θέμα παρκιν.
 Η κυρία Ξενογιαννη Σταυρούλα ετών 91 τυφλή και με πολλά προβλήματα υγείας χρειάζεται να διακομίζεται στο νοσοκομείο πολύ συχνά. με αυτοκίνητο η με ασθενοφόρο. 
Έξω απο την οικία της στην οδό 4η πάροδος Βενετσάνου Κετσεα, εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως είναι ένας πολύ στενός δρόμος που μετά  βίας γίνεται κυκλοφορία οχημάτων ,σταθμεύουν καθημερινά αυτοκίνητα επάνω στο πεζοδρόμιο φράζοντας στην κυριολεξία την μικρή  πόρτα  εξόδου από την οικία της, πράγμα που σημαίνει πως πολλές φόρες είναι αδύνατο να την βγάλουν έξω από το σπίτι της. 
Στην αίτηση της που έχει καταθέσει από το 2013  ζητά να γίνει μια κίτρινη γραμμή απαγορεύσης παρκινγκ  μπροστά στην πόρτα της και μια σήμανση απαγόρευσης ούτως ώστε να είναι  εμφανές πως υπάρχει  λόγος  να μην παρκάρει κάποιος  εκεί.  
Έως τώρα  έχει εισπράξει την αδιαφορία της αρμόδιας υπηρεσίας του δημου Καλαμάτας .. θέτοντας την ζωή της σε καθημερινή βάση  σε κίνδυνο.
*Ελπίζουμε να  δεήσουν οι αρμόδιοι γραφειοκράτες του δήμου Καλαμάτας να δώσουν κάποια απάντηση  στην 91 χρονη τυφλή  πρίν αυτή ….αποδημήσει εις κύριον

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου