25.11.14

ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !!!

1+1=14 διατεινόταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την ΑΤΑ
7.000.000 € πλεόνασμα «ανακαλύπτει» ο Νίκας για το Δήμο Καλαμάτας
         
Πλεόνασμα εκατομμυρίων περηφανευόταν προεκλογικά ο Δήμαρχος Καλαμάτας ότι έχουν τα ταμεία του δήμου. Λησμόνησε όμως προφανώς ο κ. Δήμαρχος τις οφειλές του δήμου Καλαμάτας.  
Μόνο στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτ. Μάνης ο Δήμος Καλαμάτας οφείλει τα τελευταία πέντε χρόνια συνολικά το ποσό των  1.246.486,86€ χωρίς τις νόμιμες προσαυξήσεις. 
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Δήμος Καλαμάτας αγοράζει το νερό 0,11€ το κυβικό μέτρο από το Σύνδεσμο Ύδρευσης και στη συνέχεια το μεταπουλά στους δημότες από 0,28 ως 0,65 € το κυβικό αποκομίζοντας έτσι μεγάλα κέρδη από την εκμετάλλευση του νερού. 
Παρόλα αυτά όμως δεν εκπληρώνει τις οικονομικές του υποχρεώσεις, ως οφείλει, στο Σύνδεσμο Ύδρευσης. Και αυτό είναι ένα μόνο δείγμα των «νοικοκυρεμένων» οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας. 
Είναι ώρα λοιπόν ο Δήμαρχος και το οικονομικό επιτελείο της δημοτικής αρχής να φρεσκάρουν τις λογιστικές τους γνώσεις και να μη χρησιμοποιούν λογιστικά τερτίπια, για να αποπροσανατολίζουν και να εξαπατούν τους δημότες.   
Γιατί όλοι γνωρίζουμε το αυτονόητο: Αν δεν πληρώνουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις, όλοι μας θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα!!!



                                                Δημήτριος Γ. Φαββατάς
                                        Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας
                                        Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες
                                         Μέλος του Συνδέσμου Ύδρευσης 


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου