19.11.14

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ - Νέος καυγάς με «πρωταγωνίστρια» τη Ζ. Κωνσταντοπούλου - Εστειλε στο ιατρείο της Βουλής τον βουλευτή της ΝΔ, Β. Υψηλάντη!

Νέος καυγάς με «πρωταγωνίστρια» τη Ζ. Κωνσταντοπούλου - Εστειλε στο ιατρείο της Βουλής τον βουλευτή της ΝΔ, Β. Υψηλάντη!
Στο ιατρείο της Βουλής με αδιαθεσία και έντονο πονοκέφαλο κατέληξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Υψηλάντης, μετά από απίστευτο καυγά με πρωταγωνίστρια, για μία ακόμη φορά, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής της ΝΔ είχε ανεβασμένη πίεση και αποχώρησε από το ιατρείο αφού ηρέμησε.
Το απίστευτης έντασης επεισόδιο ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Βουλής, όπου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον βουλευτή της ΝΔ και τον επίσης «γαλάζιο» βουλευτή, Γιάννη Κυριαζίδη.
Ολα ξεκίνησαν μετά από υποτιμητική αναφορά της Κωνσταντοπούλου σε προηγούμενη ομιλία του Υψηλάντη, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξή του. Την απείλησε δε πως θα την καταγγείλει τηνστον Πρόεδρο της Βουλής για τις προσβολές της, με εκείνοι να του ανταπαντά ότι είναι τραμπούκος.
«Τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι» είναι η απάντηση που της έδωσε.
Στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο Γιάννης Κυριαζίδης λέγοντας της: «Αντε μωρή από δω».
Μικρότερο ρόλο στη «σύρραξη» έλαβε και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου, τονίζοντας ότι από τουςι 300 βουλευτές στο Κοινοβούλιο «τα προβλήματα που δημιουργεί η κυρία Κωσταντοπούλου δεν τα δημιουργεί κανείς άλλος».
Διαβάστε τον απίστευτο διάλογο:
Βασίλης Υψηλάντης : «Δεν μπορεί να προσβάλλει συναδέλφους και πρέπει να μάθει ότι δεν είναι το φαινόμενο της ελληνικής κοινωνίας. Θα την καταγγείλω στον Πρόεδρο της Βουλής για τις προσβολές της προς τους βουλευτές».
Κωνσταντοπούλου : «Δια του τραμπουκισμού δεν θα καταφέρετε τίποτα. Ακούστηκαν λέξεις αδιανόητες για τα κοινοβουλευτικά χρονικά όπως τσουτσέκια».
Υψηλάντης : «Τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι. Ακούς τι σου είπα; Σεβόμουν μέχρι τώρα την διαδρομή του πατέρα σου όμως μέχρι εδώ!».
Κωνσταντοπούλου: «Ακούστε φρασεολογία!»,
Υψηλάντης : «Βρε άντε από δω. Ντροπή σου».
Κωνσταντοπούλου : «Αυτοί είναι οι προστάτες των κοινοβουλευτικών ηθών. Αυτό που παρακολουθούμε είναι ότι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό που ο αντίλογος είναι αντικοινοβουλευτική πρακτική».
Κυριαζίδης : «Αντε μωρή από δώ»
Αθανασίου: Εχει 300 βουλευτές στο κοινοβούλιο τα προβλήματα που δημιουργεί η κυρία Κωσταντοπούλου δεν τα δημιουργεί κανείς άλλος
Κωνσταντοπούλου: Τώρα θα κάνετε και πειθαρχείο Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου