22.11.14

ΦΩΤΟ - Σαδομαζοχιστικό πάρτι με φοιτήτριες αναστατώνει τους γείτονες !

Σαδομαζοχιστικό πάρτι με φοιτήτριες και φοιτητές προκάλεσε τεράστια  αναστάτωση  στην κοινωνία του Νιουκάστλ της Μεγάλης Βρετανίας και προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας!
Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, ύστερα από καταγγελία, δεν πρέπει να το είχαν ξαναδεί ποτέ στη ζωή τους, καθώς βρήκαν 250 φοιτητές και φοιτήτριες με δερμάτινες στολές, μαστίγια, χειροπέδες και άλλα «σύνεργα» κατάλληλα για την περίσταση.
sm party 2.jpg
sm party 1.jpg
Όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα, οικοδεσπότης ήταν ένας  φοιτητής διοργάνωνε επί έναν μήνα ερωτικά πάρτι στα οποία συμμετείχαν εκατοντάδες  φοιτητές και αναπόφευκτα προκαλούσαν ενόχληση στους περίοικους με τις φωνές και την δυνατή μουσική, παρά την ενισχυμένη ηχομόνωση στο συγκεκριμένο σπίτι. 
sm party 3.jpg

Το σκηνικό κατά την εισβολή της αστυνομίας ήταν εντελώς σουρεαλιστικό, καθώς φοιτητές και φοιτήτριες κυκλοφορούσαν στο διαμέρισμα με χειροπέδες και μαστίγια στα χέρια, ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπως δήλωσε  στην τοπική φοιτητική εφημερίδα «Tab»,  για πρώτη φορά στη ζωή του  ξεναγούσε αστυνομικούς, φορώντας ένα…  κολάρο στον λαιμό!
sm party 5.jpg

Πάντως η αστυνομία δεν έκανε συλλήψεις και περιορίσθηκε σε συστάσεις και διάλυση του πάρτι. Όμως το γεγονός πήρε ευρύτερη δημοσιότητα από τους ίδιους τους συμμετέχοντες που ανάρτησαν φωτογραφίες  στα social media.  

star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου