6.11.14

Ντίνα Νικολάκου - Έχει ..." κενό μνήμης " ο κος Νίκας !!!

"Προχωράμε μπροστά αφήνοντας πίσω λαϊκισμούς και τακτικισμούς που έφεραν τη χώρα σε κρίση"

Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας δήλωσε:
«Αποτελεί πάγια τακτική του κ. Νίκα να ασκείται σε τακτικισμούς και σε λαϊκισμούς, που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τη σημερινή κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα και οι οποίοι προέρχονται από πολιτικούς και πολίτες με ελάχιστη ευσυνειδησία.
Ο κ. Νίκας είναι Δήμαρχος Καλαμάτας τις τελευταίες τρεις θητείες και κατείχε για πολλά επίσης χρόνια τη θέση ευθύνης του Αντινομάρχη, χωρίς να θέλει να θυμάται ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα για να λύσει το πρόβλημα των απορριμμάτων.
Η στάση του είναι ξεκάθαρα αντιφατική, αφού, αφενός, υποστηρίζει ότι οι Δήμοι θα πρέπει να υπογράψουν τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων και όχι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφετέρου δε, επιχαίρει γιατί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «δικαιώθηκαν οι προβλέψεις του και ότι ο διαγωνισμός βρίσκει τοίχο».
Ο κ. Δήμαρχος τοποθετείται καταφανώς απέναντι στους δημότες του, οι οποίοι πρόσφατα τον τίμησαν με την ψήφο τους, και αδιαφορεί για το συμφέρον των πολιτών.
Οι βολές του κ. Νίκα κατά της Περιφέρειας έχουν αποκτήσει το χαρακτήρα εμμονικού αυτοσκοπού, τη στιγμή μάλιστα που «διατείνεται την ανάγκη για συνεργασία».
Ας μας πει επιτέλους ο κ. Δήμαρχος τι έχει κάνει μέχρι σήμερα για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων της Καλαμάτας.
Που πηγαίνουν τόσα χρόνια τα σκουπίδια της Καλαμάτας και πόσα χρήματα των δημοτών έχουν δαπανηθεί για αυτό το σκοπό;
Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του, τουλάχιστον μέχρι να διελευκανθεί πλήρως η περίπτωση που διερευνά η δικαιοσύνη για τα σκουπίδια της Καλαμάτας στο δάσος της Φολόης;
Είναι περήφανος που ο Ταΰγετος έχει μεταβληθεί σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων;
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει τη μεγάλη της προσπάθεια για την οριστική λύση του προβλήματος που θα επέλθει με την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων.
Είμαστε σίγουροι για την αγαστή συνεργασία με τη νέα διοίκηση της ΠΕΔ και το σύνολο των Δημοτικών Αρχών για να επιτύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να μετατρέψουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε πρότυπη Περιφέρεια της αειφορίας.  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου