24.11.14

ΜΠΑΚΟ ΑΡΒΕΡ - Αυτός είναι ο μανιακός πιστολέρο που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο


Αυτή είναι η φωτογραφία του μανιακού πιστολέρο που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αττική αλλά και στα αλβανικά σύνορα έχει εξαπολύσει η αστυνομία για να συλλάβει τον Αλβανό Μπάκο Αρβερ, ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος γάζωσε με καλάσνικοφ το κέντρο διασκέδασης στο Μικρολίμανο τραυματίζοντας 15 άτομα.
Επειτα από μεγάλη καθυστέρηση που οφείλεται στην επίκληση των προσωπικών δεδομένων του εγκληματία, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του σεσημασμένου για πολλές υποθέσεις, όπως ναρκωτικά, οπλοφορία και οπλοχρησία. Η Αστυνομία εφιστά την προσοχή καθώς ο Αρβερ είναι εξαιρετικά επικίνδυνος διότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ανθρώπινη ζωή και χαρακτηρίζεται μανιακός που δεν θα διστάσει να σκοτώσει ακόμη και μαζικά προκειμένου να σωθεί.
Στα βίντεο από την επίθεση στο Μικρολίμανο ο πιστολέρο εμφανίζεται να πλησιάζει με το καλάσνικοφ στα χέρια το κατάστημα και στη συνέχεια ακούγεται η βροχή πυροβολισμών.
Αυτή είναι η φωτογραφία του μανιακού πιστολέρο που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο Τα αίτια της επίθεσης στο νυχτερινό μαγαζί δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης φέρεται να είχε συνομιλία με τα μέλη κάποιας παρέας στο νυχτερινό κατάστημα, να έφυγε και στη συνέχεια να επέστρεψε με το πυροβόλο όπλο, «γαζώντας» με σφαίρες τους θαμώνες. Φέρεται να διαπληκτίστηκε με μια κοπέλα και έφυγε με άλλο ένα άτομο το οποίο και αναζητείται
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κλαμπ «Έτσι Απλά», στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, με τον ένοπλο να ανοίγει πυρ, τραυματίζοντας συνολικά 15 άτομα, εκ των οποίων τα τρία είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο ένοπλος αρχικά βρισκόταν στο νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζαν πολλά νεαρά άτομα, και κάποια στιγμή, μετά από διαπληκτισμό με άλλα άτομα, έφυγε για να επιστρέψει λίγο αργότερα ένα καλάσνικοφ.
Μάλιστα κάποιοι από τους θαμώνες του καταστήματος φέρεται να αντιλήφθηκαν αυτό που θα ακολουθούσε και αποχώρησαν από το μαγαζί. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος ακούστηκε να εκτοξεύει απειλές εναντίον των θαμώνων και των υπαλλήλων λέγοντας: «όλοι εδώ απόψε θα πεθάνετε».
Με το όπλο στα χέρια άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως και στο κατάστημα επικράτησε πανικός. Όταν σταμάτησε τους πυροβολισμούς ο δράστης διέφυγε.
Οσον αφορά τους τραυματίες, εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής εννέα με τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ άλλοι έξι αναχώρησαν από τα νοσοκομεία, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου