24.11.14

ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ !!! Δείπνο του Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση;

Εκπληκτοι οι θαμώνες του πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage στο κέντρο του Κολωνακίου είδαν, πριν από 10 ημέρες, μια απρόσμενη συντροφιά να παίρνει θέση ανάμεσά τους.

Τον Αλέξη Τσίπρα, επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνόδευε δύο υπέρκομψες και βαθύπλουτες κυρίες, την Γιάννα Αγγελοπούλου και την Μαριάννα Λάτση. Στην παρέα βρισκόταν και οι δύο νέοι γόνοι των οικογενειών, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Πάρις Κασιδόκωστας.

Ενα πριβέ κλαμπ για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ
 
Το πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage φημίζεται για την εκλεκτή πελατεία του και προσελκύει την υψηλή κοινωνία του Κολωνακίου αλλά και των βορείων προαστίων. Οι αδελφοί Πανά, ο Χρύσανθος και ο Σπύρος, αποτόλμησαν ένα club, μια λέσχη, στο κέντρο της Αθήνας. Μόνο για μέλη και με μηνιαία συνδρομή, ώστε να προσελκύσουν την αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας.


Μια χαρούμενη συντροφιά
Σύμφωνα με το iefimerida.gr σε αυτόν τον χώρο βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με τις δύο ισχυρές κυρίες και τους γόνους δύο από τις μεγαλύτερες οικογένειες της σημερινής Ελλάδας.
Οσοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι την απρόσμενη αυτή σύναξη -ένας αρχηγός της Αριστεράς να συντρώγει με δύο εκπροσώπους του πλούτου- παρατήρησαν ότι το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Η παρέα εξέπεμπε ένα κλίμα μεγάλης οικειότητας ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που όλοι γέλασαν με την καρδιά τους, μετά από αστείο ή μια παρατήρηση.
Η οικειότητα ήταν ιδιαίτερη μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει από καιρό ενστερνιστεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει στις εκδηλώσεις και στις ομιλίες του ηγέτη του κόμματος, ενώ στην κρίση του 2010 δήλωνε αγανακτισμένος για την κρίση και το Μνημόνιο.

Η Γιάννα και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Η Μαριάννα Λάτση και ο Πάρις Κασιδόκωστας:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου