19.11.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ -Τοποθετούνται κάγκελα περιμετρικά του πάρκου Νέδοντος

Ξεκίνησε η τοποθέτηση σιδηρών στοιχείων περιμετρικά του πάρκου στην οδό Νέδοντος, από το αναψυκτήριο μέχρι το χώρο του αγάλματος της Ελευθερίας. Τα κάγκελα θα αναβαθμίσουν το επίπεδο ασφάλειας του χώρου, στον οποίο καθημερινά παίζουν πολλά παιδιά, καθώς εκεί φιλοξενείται παιδική χαρά, ενώ είναι εγκατεστημένος και ένας ιστός αναρρίχησης, γνωστό με το όνομα «τα σκοινιά».
 
Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνονται στο πλαίσιο σειράς ανάλογων παρεμβάσεων για τη βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας στο κέντρο της Καλαμάτας, σχετικά με τις οποίες διεξήχθη ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου.
Σημειώνεται πως κάγκελα δεν πρόκειται να τοποθετηθούν στο χώρο όπου έχει εγκατασταθεί το άγαλμα της Ελευθερίας.
 
ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΒΑΓΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΗΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ
 
Μόνιμη περίφραξη με σιδηρά στοιχεία θα τοποθετηθεί και στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. Στέφανος Αγιάσογλου πληροφόρησε τηλεφωνικώς το Δήμαρχο πως είναι θέμα ημερών να δοθεί έγκριση για την αποστολή 3 βαγονιών, "με τα οποία θα συμπληρωθεί η ράμπα όπου είχαν τοποθετηθεί τα βαγόνια που πυρπολήθηκαν κατά το παρελθόν", όπως ανέφερε ο Π. Νίκας στους δημοσιογράφους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου