20.11.14

ΒΙΝΤΕΟ - Κι όμως, υπάρχει ένα μέρος όπου το σεξ με άγνωστους φέρνει... τύχη!


Το σεξ με άγνωστους φέρνει τύχη, τουλάχιστον στην Ινδονησία. 

Στη μουσουλμανική αυτή χώρα, όπου το προγαμιαίο σεξ θεωρείται ταμπού, χιλιάδες προσκυνητές- ανάμεσά τους, πολιτικοί και νοικοκυρές, ταξιδεύουν στο «Βουνό του Σεξ» ή αλλιώς «Γκούνουνγκ Κεμέκους», όπως είναι η επίσημη ονομασία του όρους όπου βρίσκεται ο «Ναός του Έρωτα».
Στο «Βουνό του Σεξ» συρρέουν άνδρες και γυναίκες, κάθε είδους επαγγελματίες για να επιδοθούν σε ερωτικές περιπτύξεις με άγνωστους. Στο «Γκούνουνγκ Κεμέκους» κρύβεται ένα από τα πιο περίεργα και μυστικά της Ινδονησίας, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο. Για καλή τύχη δεν αρκεί κανείς να κάνει μόνο μία φορά σεξ με άγνωστο. «Θα πρέπει να κάνει έρωτα επτά διαδοχικές φορές, κάθε 35 μέρες, για να έχει αποτέλεσμα αυτό το τελετουργικό», αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail. Τις νύχτες που η ζήτηση είναι μεγάλη, μπορεί να διαβούν το κατώφλι του «Βουνού του Σεξ» τουλάχιστον οκτώ χιλιάδες άτομα. Το παράδοξο αυτό θρησκευτικό έθιμο, που για πολλά χρόνια φυλασσόταν ως επτασφράγιστο μυστικό, προσελκύει χιλιάδες ανθρώπους στην κεντρική Ιάβα.
Πρόκειται για μια παράδοση του 16ου αιώνα. Τον αιώνα εκείνο, ένας νεαρός πρίγκιπας της Ινδονησίας είχε ερωτικό δεσμό με τη μητριά του. Όμως το ζευγάρι δεν μπορούσε να χαρεί ανενόχλητο τον έρωτά του στο παλάτι. Έτσι αποφάσισαν να πάνε κάπου μακριά κι έτσι βρήκαν καταφύγιο σε αυτό το βουνό . Εκεί όταν άρχισαν να απολαμβάνουν τον έρωτα κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών περιπτύξεων, οι κάτοικοι τους έπιασαν στα πράσα οι ιππότες του παλατιού και τους σκότωσαν. Επειδή οι πρωταγωνιστές της ιστορίας δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη σεξουαλική πράξη, πιστεύεται ότι όσοι το κάνουν, θα έχουν καλή τύχη. Είναι τόσοι πολύ οι απογοητευμένοι Ινδονήσιοι που θέλουν να αλλάξει η τύχη τους που πλέον, το μέρος έχει εξελιχθεί σε ατραξιόν με τους ντόπιους να χρεώνουν τους επισκέπτες.
Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι που πηγαίνουν εκεί είναι άνδρες, το μέρος εξελίχθηκε σε χρυσωρυχείο για τις ιερόδουλες που καλούνται να... καλύψουν το κενό.
Δείτε το βίντεο:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου