25.11.14

Έρχεται ΣΦΟΔΡΗ κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια στις αρχές Δεκεμβρίου !

Μεγάλη κακοκαιρία δείχνουν όλα τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού για μετά τις 3-4 Δεκεμβρίου, σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, με ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις, ιδιαίτερα στα πιο ημιορεινά και ορεινά τμήματα της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ένα καλά οργανωμένο σύστημα καταιγίδων και ψύχους, θα συνδυαστεί πάνω από τα Βαλκάνια και τη χώρα μας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πέσουν πολλές βροχές αλλά και πυκνά χιόνια, σε ιδιαίτερα χαμηλά υψόμετρα της βόρειας κυρίως Ελλάδας αλλά και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής χώρας.

Πολλές βροχές και καταιγίδες θα πέσουν σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα αλλά και στη δυτική, ανατολική καικ νότια χώρα. Αρχικά πάντως, ο μήνας θα ξεκινήσει με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας και πολλούς νοτιάδες, πράγμα που θα κάνει πολλούς να απορήσουν με αυτή τη πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, πως θα γίνει να έρθει ψύχος και κακοκαιρία μετά τις 3-4 Δεκεμβρίου.

Να αναφέρουμε πως στο Greek-Weather.Org, αναφέρουν ότι ενώ θα έχουμε στις πρώτες 3 μέρες του Δεκέμβρη καλό καιρό με νοτιάδες και ανεβασμένη θερμοκρασία, θα έρθρουν γρήγορα μετά τις 4-5 του μήνα αυτού, παγεροί βοριάδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με μεγάλη κακοκαιρία. Ουσιαστικά, αναμένεται κακοκαιρία στη χώρα μας και γενικότερα κύματα κακοκαιριών, μετά τις 4-5 Δεκεμβρίου.
 
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου