29.11.14

" ΤΑ΄ΧΩΣΕ " ο Κικίλιας στους "γαλονάδες " αστυνομικούς της Πάτρας !!!

Έντονη δυσφορία εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την άφιξή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην Πάτρα, επιπλήττοντας ταξίαρχο της Αστυνομίας για την απουσία μάχιμων αστυνομικών, τους οποίους ήθελε να συναντήσει.

Δεν ήρθα μόνο για τους αξιωματικούς, ήρθα για τα παιδιά εδώ, σ' το είπα από το τηλέφωνο, ερχόμενος κάτω, όταν μαζέψεις τα παιδιά λοιπόν για τα οποία ήρθα εδώ πέρα θα ξανάρθω να τους μιλήσω, είπε σε έντονο ύφος στον ταξίαρχο, ενώ σε δηλώσεις του λίγο αργότερα είπε πως «τα παιδιά αυτά έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα». «Βάζουν τη στολή τους να πάνε για δουλειά και δεν είναι σίγουρο ότι το βράδυ θα γυρίσουν σπίτι τους».

Τελικά, ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Ανδρέα Αποστολόπουλο, τους Βοηθούς του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Ταξίαρχο Φώτιο Τσόλκα και Ταξίαρχο Παναγιώτα Γιαννοπούλου, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχο Ιωάννη Σεϊντή, Αστυνομικούς της Διεύθυνσης, διαφόρων βαθμίδων ιεραρχίας, καθώς και εκπροσώπους συνδικαλιστικών ενώσεων.

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του, ο κ. Κικίλιας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα εργασιακά ζητήματα που του ετέθησαν από τους εκπροσώπους των αστυνομικών ενώσεων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αναπτύχθηκαν τα θέματα ασφάλειας και οι επιχειρησιακές δράσεις, που εφαρμόζονται στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Ολοκληρώντας την επίσκεψή του σημείωσε:

«Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας επιτελείται ένα σημαντικό έργο με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, αλλά και με σχεδιασμό και στοχευμένες δράσεις. Σαφώς και μπορούν να υλοποιηθούν ακόμα περισσότερα για να βελτιώσουμε, να ενισχύσουμε την ασφάλεια των πολιτών. Δεν υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν μόνο λύσεις. Άρα, μπορούν να γίνουν πολλά ακόμη προς την κατεύθυνση αυτή. Με σχεδιασμό, με διαρκή εγρήγορση, αλλά και με πίστη και αφοσίωση».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου