5.11.14

Αλβανία: Γιος βουλευτού σκότωσε τέσσερα άτομα σε κέντρο διασκέδασης!

Στην παραίτηση της βουλευτού του Σοσιαλιστικού Κόμματος και ηθοποιού Λουίζας Τζουβάνι Παπαθανάση οδήγησε το μακελειό με τους τέσσερις νεκρούς που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στα Τίρανα.
Ο λόγος;  
Ο δράστης της επίθεσης ήταν ο 26χρονος γιος της κυρίας Τζουβάνι Παπαθανάση η οποία και υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα στον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα.
Από την επίθεση, που έγινε μετά από καβγά, σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα ηλικίας 36, 38, 19 και 60 χρόνων, και φερόμενος ως δράστης είναι ο γιος της βουλευτού του Σοσιαλιστικού Κόμματος και ηθοποιού Λουίζας Τζουβάνι.
Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένας Ιταλός υπήκοος, 60 χρονών που ήταν θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο και τραυματίστηκε θανάσιμα από την ανταλλαγή των πυρών.
Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε τρεις υπόπτους, μεταξύ των οποίων, και τον 26χρονο γιο της Λουίζας Τζουβάνι η οποία κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Αλβανική Βουλή, με δάκρυα στα μάτια καταδίκασε το έγκλημα και ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το αξίωμα.
Ο Κονσταντίν Τζουβάνι, γιος του σκηνοθέτη, Γκιέργκι Τζουβάνι, είχε προηγούμενα με την δικαιοσύνη αφού το 2011 δολοφόνησε έναν συνομήλικό του, έγκλημα το οποίο το δικαστήριο έκρινε ως περίπτωση αυτοάμυνας και τον είχε καταδικάσει σε δύο χρόνια κάθειρξη.
Μάλιστα, η αλβανική αντιπολίτευση αποδίδει το τωρινό έγκλημα στη δικαστική απόφαση του 2011 υποστηρίζοντας ότι «η δικαιοσύνη είχε υποκύψει τότε σε πιέσεις του πρωθυπουργού και της ίδιας της βουλευτού για να αφεθεί ελεύθερος ο Κοσνταντίν Τζουβάνι με αποτέλεσμα να αφαιρέσει τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου